Stil

Ce vor bărbații? De la o femeie, firește! Află cum arată pentru ei partenera ideală

Fiecare om este diferit, iar diversitatea asta face ca lumea în care trăim să nu fie banală și plictisitoare.  Există femei capricioase, jucăușe, superficiale, sau, dimpotrivă, serioase, severe, uneori plictisitoare, sau chiar obositoare.  În acest ocean de tipologii, trebuie să știm că sunt câteva lucruri clare la femei care îi fac pe bărbați să își dorească să le cunoască la un nivel mai profund.

Așa că, dacă vă doriți să câștigați inima bărbatului care vă place, sau să îl fermecați pe termen cât mai lung, atunci n-ar strica să țineți cont de unele sugestii/sfaturi de la specialiști în probleme de cuplu.

Deci, ca să n-o mai lungim, ce caută un bărbat matur la o femeie? (Atenție, nu întâmplător am precizat că bărbatul este matur, pentru că tinereii au, cu siguranță, alte criterii când vine vorba despre relații!)

  1. Un bărbat adevărat își dorește ca femeia pe care o iubește să fie cât mai implicată în preocupările sale. Din păcate, puține femei știu să rămână atente la nevoile partenerului după ce devin sigure pe relație. Nu uita, însă, că nu cuvintele tale îl vor face pe un bărbat să fie atras de tine, ci experiențele pe care le creezi împreună cu el. Așadar, faceți sport împreună, vizionați un meci alături de el, ba chiar încercați să fiți cât mai competitive! Asta îi va spori interesul față de voi și îi va crește sentimentul de respect.
  2. Un bărbat matur își dorește o femeie independentă. Multe femei cred, în mod eronat,  că bărbații vor o parteneră mai slabă,  care îi va face să se simtă mai inteligenți și mai puternici. Ei bine, nu este deloc așa, decât eventual în cazul unor bărbați care au anumite probleme psihice.  Un bărbat adevărat își va dori o femeie care îl inspiră, care îi trezește admirația, care are și alt scop în viață decât acela de a fi doar soție și mamă. Un bărbat adevărat nu va fi intimidat de independența și succesul iubitei sale. Cel mai bun mod de a păstra admirația și iubirea Lui este să nu îl sufoci, să nu îl transformi în unica ta rațiune de a trăi.  Nu renunța la propriile pasiuni, interese, responsabilități, nu te îndepărta de prietenii tăi pentru a fi doar cu el.
  3. Un bărbat adevărat își dorește o femeie matură emoțional. O femeie care are maturitatea de a nu da vina sau de a nu critica un om pentru ceea ce simte, ci de a împărtăși sentimentele într-un mod onest și autentic, va fi mult mai atractivă pentru un bărbat, decât una capricioasă și schimbătoare, a cărei atitudine îl poate deruta. Nu uitați niciodată că femeile vin de pe Venus, iar bărbații de pe Marte! Cu alte cuvinte, bărbații nu au răbdarea de a despica în patru emoțiile și stările tale contradictorii.  Fiecare criză emoțională la care va asista,  va fi pentru el un semnal de alarmă! Pe de altă parte, este normal să vorbești cu el despre sentimentele tale, însă într-o manieră calmă și non-dramatică.
  4. Un bărbat adevărat își dorește o femeie jucăușă și pasională. Iar când spunem asta, nu ne referim doar la viața amoroasă, unde trebuie să demolați barierele și pudoarea. Și în afara dormitorului, trebuie să fiți capabile să îl suprindeți cât mai des, să fiți cât mai relaxate, zâmbitoare, să spuneți lucruri amuzante, să îl invitați să participe alături de voi la activități interesante. Nu este nimic mai atrăgător pentru un bărbat decât o femeie grozavă, care știe să se relaxeze și să se distreze. Flirtați cu el cât mai des, chiar și într-o relație veche de ani de zile, arătați-vă mereu interesate de preocupările și pasiunile lui.

Acum, că ați aflat ce își doresc bărbații, nu vă rămâne altceva decât să porniți cruciada de cucerire sau recucerire a bărbatului pe care ați pus ochii!

Citeşte şi ce îşi doresc femeile.

Cea mai complicată întrebare: Ce îşi doresc femeile?

Sau de ce bărbaţii tineri preferă femeile mature.

Zece motive pentru care bărbații sunt atrași de femeile mature

Loading...

1 Comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.