Eveniment Featured

Cezar Ouatu încă deplânge amarnic pierderea fratelui său. Theodor a murit după o lungă suferință

Cezar Ouatu încă deplânge amarnic pierderea fratelui său. Theodor a murit după o lungă suferință,însă a fost înmormântat ca un adevărat erou, așa cum îl consideră și fratele său care își dorește să ducă numele familiei mai departe, cu mândrie.

Cazar Ouatu a avut un sfârșit de an dureros. După ce a suferit pierderi materiale din cauza pandemiei de coronavirus, anul 2020 i-a luat de lângă el și o persoană extrem de dragă, și anume fratele său mai mare care, deși era doar din partea tatălui, cei doi au avut o relație foarte specială de-a lungul anilor.

Cei doi petreceau mult timp împreună și chiar dacă nu erau frați de sânge, decât pe jumătate, s-au iubit și respectat enorm unul pe altul, chiar și în copilărie, dar și la maturitate, motiv pentru care Cezar Ouatu suferă cumplit după Theodor.

Invitat în cadrul unei emisiuni de telelviziune, Cezar Ouatu a mărturisit cu lacrimi în ochi cât de greu îi este să se gândească, chiar și acum, la fratele lui, însă nu o face cu regret, ci cu bucurie că Theodor a murit asemenea unui erou și acum se află alături de tatăl lor, și el decedat în urma unui infarct.

„Viața merge inainte, fiecare minut este important. Optimismul este foarte important. Este un subiect delicat din punct de vedere atât al diagnosticului, cât și al sistemulu. A luptat, și-a depășit condiția. Să ai cu semipareză și să îți depășești condiția. Cu puțin timp înainte să moară am aflat că vrea să se călugăreasca. El era extrem de mândru de ceea ce sunt acum, vreau să duc numele pe care îl purtăm amândoi cu mândrie mai departe. A fost fratele meu și eroul meu”, a declarat Cezar Ouatu, foarte emoționat fiind.

Theodor Ouatu a urmat Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” din Brașov și a practicat de-a lungul vieții sale sportul numit Aikido.