Eveniment Featured

Chiar înaintea Sărbătorilor de iarnă, Ion Dichiseanu a trecut prin clipe extrem de grele

Din fericire, Ion Dichiseanu a fost externat, după mai multe zile de spitalizare. Puțini știu însă și ce a condus la îmbolnăvirea marelui actor. Cauza reală a fost dezvăluită de Ioana, fiica îndrăgitului artist, infirmând că ar fi fost vorba despre o infecție cu coronavirus, așa cum se speculase.

Ion Dichiseanu este un nume cu o puternică rezonanță în țara noastră, fiind unul dintre cei mai iubiți actori ai României. A cunoscut culmile succesului, interpretând roluri celebre în cele mai vizionate filme, cum ar fi „Tunelul”, „Burebista”, „Clipa”, „Dincolo de barieră”, etc., însă, din păcate, ajuns la bătrânețe, problemele de sănătate au început să-și pună serios amprenta asupra stării lui de sănătate.

Chiar înaintea Sărbătorilor de iarnă, Ion Dichiseanu a trecut prin clipe extrem de grele. Faimosul actor al „Generației de Aur” a fost internat de urgență la un spital din Capitală, având la acea vreme un nivel de saturație de doar 70, medicii fiind nevoiți să intervină cu ventilație mecanică în cazul său. Atunci când toți sperau că artistul își va reveni, starea lui se sănătate se agravase, ajungând să aibă un nivel de oxigen de 60.

Din fericire, Ion Dichiseanu a demonstrat că este un luptător și a reușit să-și învingă problema de sănătate, fiind externat. Acum, chiar el a declarat că se simte mult mai bine.

„Medicii toți și asistenții au fost niște oameni minunați care m-au încurajat și în frunte cu Doamne Doamne, care eu cred în Dumnezeu și în forța lui, care mi-a dat forța și puterea să rezist ca să stăm de vorbă acuma de sfânta Bobotează”, a spus Ion Dichiseanu pentru o emisiune tv, în urmă cu câteva zile.

Ce a condus, de fapt, la îmbolnăvirea lui Ion Dichiseanu!

Contactată telefonic la o emisiune tv a fost și fiica marelui actor. Ioana Dichiseanu a venit cu vești bune, spunând că tatăl ei este un adevărat miracol datorită lui Dumnezeu și a muncii medicilor care l-au îngrijit.

„Să auzim numai vești bune anul acesta! Tata e bine, pentru că e un miracol. I-am zis că e un fenomen, doar datorită lui Dumnezeu și medicilor. A fost externat luni și este acasă, e ascultător, e un băiat cuminte”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru o emisiune tv.

Fiica actorului a dezvăluit că tatăl ei nu a fost infectat cu coronavirus
În continuare, fiica lui Ion Dichiseanu a dezvăluit că tatăl său nu a fost confirmat cu coronavirus, așa cum se speculase, ci că ar fi suferit o infecție la plămâni. Potrivit spuselor ei, pneumonie severă bilaterală s-ar fi declanșat în urma unei bronhoscopii.

„N-a fost vorba despre o infecție cu noul coronavirus. A fost vorba despre o infecție la plămâni cauză de niște… a avut o bronhoscopie și a fost acel bronhoscop infectat. La fix 10 după acea bronhoscopie s-a declanșat această pneumonie severă bilaterală. Slavă Domnului că e bine în acest moment”, a continuat ea.

Întrebată despre cum s-a simțit atunci când a aflat că tatăl ei a fost internat, Ioana Dichiseanu a mărturisit că în acele clipe a fost neom. Aceasta i-a cerut marelui artist să se facă bine și că trebuie să vină acasă, lucru pe care l-a și făcut.

„Eu eram neom când am aflat. Când am început să vorbesc cu el la telefon i-am zis că trebuie să te faci bine, pentru că altfel tot Universul meu se prăbușește. Tu trebuie să vii acasă. El este un luptător. Are voință și iubește viața. Cred că avem de învățat de la el”, a adăugat fiica actorului.

În final, Ioana Dichiseanu a dezvăluit că medicii au fost uimiți de recuperea actorului, artistul vindecându-se într-un timp relativ scurt. Acesta a fost internat de pe 18 pe data de 4 ianuarie.

„A stat internat de pe data de 18 până pe 4 ianuarie, relativ puțin, pentru că medicii nu se așteptau să aibă o asemenea recuperare. O femeie dintre bracarderii cu care am venit acasă mi-a dat foaia de externare și mi-a spus că se întreabă din ce material e făcut de și-a revenit atât de repede”, a mai mărturisit Ioana Dichiseanu.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.