Eveniment

Colecţii semnate de designeri români, prezentate la Cluj. Campanie umanitară pentru copiii nevăzători

Peste 30 de creatori de modă ȋşi vor aduce colecţiile de toamnă-iarnă, care abordează stiluri diverse, de la minimalist la romantic cu accente vintage, în weekend, la Cluj-Napoca. Mai exact la Galeria de Stil, eveniment ce va avea loc la Muzeul de Artă.

designed-by-diana-antohi

De asemenea, ȋn această toamnă un blogger şi 3 dintre designeri şi-au unit forţele pentru a susţine persoanele cu probleme de vedere.

#RoFashionGivesBack a fost iniţiată de bloggerul Fica Bălăncan, căreia i s-au alăturat trei designeri clujeni – Ingrid Teodosiu, Alexandra Ivașcu (Hungry Hearts) și Veronica Frișan. Fiecare a semnat designul unui tricou. Sub sloganul „Those who can`t see the beauty of the world should, at least, feel its kindness!”, campania aduce în atenția publicului larg două modele de tricouri pentru femei și unul pentru bărbați, realizate în atelierele La Donna, multiplicate în ediție limitată și puse în vânzare în cadrul Galeriei de Stil.

Întregul venit obținut ȋn urma comercializării acestor produse va fi donat copiilor cu deficiențe de vedere din cadrul Asociației de Nevăzători din Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc după următorul program:

Sâmbătă, 22 Octombrie – ȋntre orele 11.00 şi 19.00
Duminică, 23 Octombrie – ȋntre orele 11.00 şi 18.00

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.