Featured Vedete

Connect-R, despre perioada în care trăia de pe o zi pe alta! Ce spune artistul despre greutățile prin care a trecut

Îl vedem mereu plin de energie și cu zâmbetul larg pe buze, însă viața l-a încercat de multe ori! Connect-R, despre perioada în care trăia de pe o zi pe alta! Ce spune artistul despre greutățile prin care a trecut? A plecat de jos și a ajuns un nume consacrat!

Connect-R nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială un nume consacrat în România. Un artist în adevăratul sens al cuvântului, o voce pe care nu ai cum să o uiți și un timbru special, artistul a ajuns la inimile tuturor datorită talentului cu care a fost înzestrat și nu numai. Și dacă acum se bucură de un succes colosal și are toate conturile pline, ei bine, în adolescență lucrurile stăteau complet diferit.

Connect-R, despre perioada în care trăia de pe o zi pe alta

Invitat la unul dintre podcast-urile realizate de Laura Giurcanu, îndrăgitul cântăreț a fost mai sincer ca niciodată și și-a deschis sufletul în fața fanilor săi. Connect-R este de părere că încă trebuie să lucreze la el, încă trebuie să se mai construiască și este mândru de omul care a devenit în prezent. De ce? Pentru că a scăpat de cel mai mare hop pe care viața i l-a putut pune în cale: foamea.

Fostul soț al Mishei a recunoscut că trăia de pe o zi pe alta și se gândea dacă va avea ce să mănânce următoarea zi. Cu toate că i-a fost greu, nu s-a lăsat nicio secundă și a tras tare pentru ca visul său să devină realitate, indiferent de momentele mai puțin plăcute prin care a trecut.

”Încă mă mai construiesc și cred că asta o să fac toată viața, dar sunt cumva într-un punct în care nu mai este foame, ceea ce este minunat, pentru că… Nu vreau să sune așa, ca o povestea de-asta foarte tristă, însă cumva, mie mi-a fost foame foarte mult timp, literalmente. Adică mă gândeam ce fac, ce mănânc mâine și cumva mă bucur că pot să fac fix ce-mi place din toate punctele de vedere. Și muzical și în viața de zi cu zi fac 90% ceea ce simt. 10% este diplomația care cumva trebuie să existe, bunul simț și așa mai departe. Fac partea din înfrânarea ta”, a spus Connect-R.

Connect-R: ”Nu am făcut niciun compromis niciodată”
În plus, Connect-R a ținut să precizeze că nu a făcut niciodată niciun compromis în meseria pe care și-a ales-o. Este genul de artist care nu-și bate joc de oameni, de piesele sale și de cuvintele și mesajele pe care încearcă să le transmită și trage tare pentru a ajunge la inimile celor care îl iubeasc. Nu și-a bătut niciodată joc de meseria lui, semn că este un perfecționist convins.

”Niciodată nu mi-am bătut joc de cuvinte. Aici este partea de muzică în care nu am făcut niciun compromis niciodată. Tot timpul scriu și rescriu. Sunt foarte atent. Când deschid gura sunt foarte atent, mai ales pe piese. Nu mi-am bătut joc de cuvinte, asta este vorba mea. ”, a mai spus artistul.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.