Vedete

Coronavirus – aflați ce îndrăgită actriță de telenovele trece prin clipe de coșmar, după ce a fost diagnosticată de două ori cu COVID

Cu siguranță că publicul amator de telenovele o cunoaște pe frumoasa actriță columbiană Danna Garcia din producții precum: „Trădarea”, sau „Jurământul”.

Vedeta în vârstă de 42 de ani trece prin clipe de coșmar: medicii au diagnosticat-o de două ori cu COVID-19! Adevărul este că nici specialiștii nu își pot explica cum este posibil acest lucru.

Actrița de telenovele spune că fusese oricum infectată cu virusul Denque, pe care l-a luat, se pare, de la niște filmări în Africa și care îi slăbise sistemul imunitar. La jumătatea lunii martie, a început să aibă și simptomele COVID-19 și, după 5 zile cu dureri de cap și febră, s-a dus la spital, unde a fost testată pozitiv. După externare, a fost testată iar pozitiv, dar de data aceasta, medicii i-au spus să se izoleze la domiciliu și să respecte cu strictețe toate regulile de igienă.

Actrița s-a plâns și de modul în care a fost tratată de vecinii săi, după ce s-a reîntors acasă. Aceștia nu ar fi lăsat-o nici să folosească liftul, deși, din cauza bolii, respiră foarte greu și abia poate urca scările. Cu toate acestea, Danna Garcia a postat pe rețelele de socializare un mesaj care îndeamnă la calm, spunând că infectarea cu noul coronavirus nu înseamnă moarte și că multe persoane se vindecă și își pot vedea în continuare de viață.

loading...
----------------------
Loading...