Actual

Coronavirus – Vladimir Putin e în pericol, după ce mai mulți apropiați de-ai lui s-au îmbolnăvit de COVID 19

Virusul s-a răspândit cu repeziciune printre autoritățile de la Moscova:  după premierul  Mikhail Mișustin, care a fost depistat pozitiv în urmă cu 12 zile, au urmat rând pe rând ministrul Construcțiilor, Vladimir Yakushev și ministrul Culturii, Olga Lyubimova.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, iată că și purtătorul de cuvânt al lui Vladimit Putin, Dmitry Peskov, a ajuns la spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. ”Așa este, sunt bolnav. Primesc tratament”, a spus Peskov după ce a fost întrebat despre diagnosticul său. El a declarat agenției de știri TASS că a avut un contact personal cu Putin în urmă cu mai bine de o lună.

Soția lui Peskov, Tatyana Navka, medaliată de aur la dansul olimpic pe gheață, a fost, de asemenea, spitalizată, penyru a evita infectarea familiei. ”Suntem sub supravegherea medicilor și totul este în regulă,” a explicat ea.

Rusia a fost lovită grav de pandemie. Cu peste 221.000 de cazuri confirmate, țara condusă de Vladimir Putin a devenit a treia națiune din lume, ca număr de îmbolnăviri.

 

V-ar putea interesa și:

Studiu european: cum se împarte încrederea publicului între site-uri, presa finanțată de stat și televiziunile comerciale

 

loading...
----------------------
Loading...