Eveniment Featured

Costi Ioniță a spus adevărul despre condițiile de la Survivor: „Conditiile sunt groaznice, e stres, foame, mizerie, e greu”

Costi Ionita a fost eliminat de la Survivor Romania 2021. Artistul, in varsta de 43 de ani, a spus adevarul despre cum stau lucrurile in aceasta competitie .

Artistul a mentionat ca nu s-a amestecat niciodata in certuri si conflicte. Cel ce a facut parte din echipa Faimosilor a recunoscut ca nu crede ca ar mai participa la o asemenea competitie.

“Sa dormi in aer liber, sa nu ai decat un acoperis, sa misune soriceii, soparlele si tarantulele, e interesant…sa nu o o iei razna. trebuie sa te duci sa iti gasesti locusorul tau unde sa faci pipi, in jungla, la firul ierbii si mai veneau si astia micii. Foarte placut si interesant. Nu stiu daca as mai repeta-o, nu este pentru oricine, e bine sa treci prin asta. Daca acum vine cineva si imi spune ca vezi ca nu ai ce manca trei zile, e ok, ma descurc, “sunt survivor.”

Costi Ionita: “Conditiile sunt groaznice”

“Am iesit si eu un pic sifonat, am o mica compresie pe torace si ma apasa cand respir, dar ma refac repede ca stiu sa ma refac. Cand respir mai profund, banuiesc ca sunt niste muschi intercostali care nu mai stau bine, dar ii rezolv. Eu nu sunt un om pentru forta bruta. Mereu am dat ce am putut, nu m-am eschivat d ela probe, chiar daca nu sunt genul meu, dar am intrat si la bataie, la orice…Pana la urma e un joc si ne jucam, a fost fair-play. Toti sunt niste castigatori, conditiile sunt groaznice, e stres, foame, mizerie, e greu. n-ai sapun, n-ai nimic, ma spalam in mare de doua trei ori.N-aveam ce sa fac. Cand era cateo zi cand n-aveam acces, asta e…indepartam tantarii”, a declarat Costi Ionita, potrivit kanald

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.