Featured Vedete

Cu toate că se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Mirela Vaida nu uită de copilărie

Cu toate că se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Mirela Vaida nu uită de copilărie, dar mai ales, de momentele petrecute alături de bunici. Frumoasa vedetă, amintiri prețioase din copilărie! Prezentatoarea de la Acces Direct, mai sinceră ca niciodată! Blondina și-a deschis sufletul!

Mirela Vaida nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. O fire veselă, mereu cu zâmbetul pe buze și radiind din cap până în picioare, atunci când vine vorba de copilărie, prezentatoarea de la ”Acces Direct” devine tare nostalgică. Frumoasa vedetă a acordat un interviu în care și-a amintit cu drag de momentele petrecute alături de bunici, la țară.

Mirela Vaida, amintiri prețioase din copilărie! Prezentatoarea de la Acces Direct și-a deschis sufletul
Mergea de mică la colindat, alături de bunica și fratele său, iar fericirea pe care o simțea atunci nu putea fi înlocuită cu nimic. Nu a fost niciodată pretențioasă și de mică s-a bucurat de toate darurile pe care le primea din partea oamenilor sau a familiei, chit că era vorba despre mere, covrigi sau colaci, dar și bani mai puțini.

”Eu am pornit de mică la colindat şi la urat, bunica mea, mamaia, mergea cu noi, cu mine şi cu fratele meu, cu trăistuța de gât, pe care noi o umpleam cu colaci, cu nuci, cu mere şi cu bănuți. Eram foarte încântați, ne duceam la toate ulițele, ne simțeam în siguranță cu mamaie, care ne ducea şi trăistuța când devenea foarte grea. Ne bucuram foarte tare când puneam colacii, covrigii pe plită, mâncam merele şi număram bănuții ăia puțini, din care ne luam ceva să ținem minte că nu am înghețat degeaba.”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro.

Mirela Vaida: ”Bucuriile pe care o să mi le aduc aminte toată viața”
Avea o mulțime de copii în sat și ieșea cu sania, pe dealuri. Chiar dacă pe vremea respectivă nu existau costume speciale, ghete de schi sau diversele articole vestimentare care au apărut de-a lungul anilor pentru perioada de iarnă, pentru frumoasa prezentatoare TV nu conta nimic în afară de bucuria pe care o simțea atunci când se afla alături de cei dragi.

Deși nu a avut de toate când era mică, Mirela Vaida susține că era fericită, iar asta o făcea, de fapt, mult mai puternică. Vizibil copleșită de emoții, prezentatoarea de la Acces Direct și-a amintit cu drag de toate momentele copilăriei și a fost mai sinceră ca niciodată.

”Astea sunt bucuriile pe care o să mi le aduc aminte toată viața în preajma sărbătorilor, cu tot satul care era la sanie, iarna, pe dealuri. Nu aveam pe atunci costume impermeabile, polar, nici ghete de schi, aveam o pereche de pantaloni din lână, care se udau imediat de la zăpadă şi înghețau până făceau țurțuri, dar eram atât de fericiți. Deveneam mult mai puternici, chiar dacă ne curgea nasul, nu mai interesa atunci pe nimeni să facă aerosoli, nici nu exista noțiunea asta.”, a mai povestit vedeta.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.