Featured Vedete

Culiță Sterp este cel mai fericit, după ce iubita sa l-a anunțat că este însărcinată: „Niciodata nu am fost asa motivat, ca acum”

Culiță Sterp se luptă în Republica Dominicană pentru a câștiga marele premiu, în timp ce iubita lui însărcinată îl așteaptă cu sufletul la gură acasă. Într-una dintre edițiile emisiunii, artistul a putut să îi transmită acesteia un mesaj emoționant, care cu siguranță a reușit să o impresioneze.

Deși a recunoscut că nu își exprimă sentimentele foarte ușor, artistul a mărturisit că familia lui îl motivează foarte mult să câștige cât mai multe probe.

”La fel ca si colegii mei, chiar mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la familia mea, in special de la iubita mea, pentru ca este insarcinata si mai are putin si naste. Eu sunt o fire care se exteriorizeaza foarte greu, nu prea le arăt lor ce simt, dar în sufletul meu se întâmplă multe chestii.

Și mă bucur totusi ca o sa vorbesc cu prietenii mei, macar asa stiu ca si ea e bine, poate o să îmi spună ceva si de ea și de mama mea, de fratii mei, de cei de acasă. Niciodata nu am fost asa motivat, ca acum. Eu cred că o să câștig, sper să câștigăm și noi toți, ca echipă”, a fost mesajul transmis de Culiță Sterp.

Daniela Iliescu, detalii despre sarcină
Daniela, cea care urmează să îl facă pe Culiță Sterp pentru prima dată tatic, a făcut declarații despre sarcină.

Tânăra este gravidă în al doilea trimestru, iar recent blondina a avut o intervenție telefonică la emisiunea ‘Teo Show’ acolo unde a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața sa, dar și cum evoluează bebelușul.

”Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă”, a dezvăluit Daniela Iliescu, la Kanal D.