Featured Vedete

Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea și Cabral Ibacka și cum a fost cerută în căsătorie în urmă cu 10 ani

Andreea Ibaka a dezvăluit la Antena Stars cum a fost cerută în căsătorie de soțul său, Cabral, în urmă cu mai bine de 10 ani! Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, fiind și părinții unei fetițe minunate. Cum a început relația celor doi actori?

Cât de inedită a fost cererea în căsătorie
Andreea Ibaka este una dintre acțrițele iubite de român, dar la fel este și Cabral, care nu este doar un personaj simpatic al lumii mondene de la noi, ci și un bărbat romantic, carismatic și un tată excelent pentru fiica lui.

Cum s-au cunoscut Andreea Ibaka și Cabral
Cei doi au o întreagă istorie împreună. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale primului film în care Andreea a jucat, iar de atunci s-a produs magia. Pentru el a fost dragoste la prima vedere, însă, pentru ea, sentimentele au mai întârziat să apară, cu atât mai mult cu cât, la început, nu credea în intențiile serioase ale soțului său.

„Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea, la Antena Stars.

Modul inedit în care Cabral și-a cerut iubita de soție

Până la urmă, nu a putut rezista, iar acum vorbește cu zâmbetul pe buze despre seara în care a fost cerută în căsătorie de cunoscutul prezentator. Nici despre acest subiect nu a putut să discute fără să se amuze și fără să îl descrie în stilul caracteristic, fiind totuși vorba despre un eveniment emoționant pe care orice femeie abia îl așteaptă.

Culmea, Cabral a vrut să îi facă o surpriză de proporții partenerei sale. După mai mult de trei ani de relație, a anunțat public că vrea să o ceară în căsătorie pe Andreea. Entuziasmul a fost la cote maxime printre apropiați, fiind și cei care au anunțat-o pe blondină despre ceea ce tatăl fetiței sale îi pregătește.

„Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibaka, soția de peste 10 ani a lui Cabral.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.