Actual

Cum afectează pandemia viaţa de familie. Tot mai mulţi soţi cer divorţul

Foto: relateinstitute.com
  • Pandemia de coronavirus şi autoizolarea pun la încercare cuplurile căsătorite. Tot mai mulţi soţi cer divorţul
  • Avocaţii din New York spun că numărul clienţilor a crescut şi cu 50%
  • China a înregistrat şi ea o rată crescută a cererilor de divorţ în perioada carantinei

Carantina nu face casă bună cu… căsnicia. Mai mulţi avocaţi din New York, specializaţi în divorţuri, au povestit că, în ultima săptămână, numărul celor care le-au solicitat serviciile a crescut cu 50%. Nevoiţi să petreacă mult timp împreună, tot mai mulţi soţi descoperă că nu le mai place atât de mult de partenerul de viaţă şi cer separarea, scrie Mediafax.

“ Oameni, care au avut, până acum, un program foarte încărcat, sunt brusc izolaţi împreună, într-un moment de nelinişte maximă.” … spune William D. Zabel, un celebru avocat din New York, printre ai cărui clienţi se află miliardarul George Soros sau vedeta de radio, Howard Stern.

ADVERTISING

Ads by Teads
Nu ajută prea mult nici incertitudinea financiară generată de pandemie. Spectrul unei viitoare crize financiare, riscul ca unul dintre soţi să îşi piardă locul de muncă sau poate că este deja şomer pun o presiune suplimentară asupra cuplurilor căsătorite.

Sunt şi persoane care vor profita de criza financiară pentru a divorţa. Este vorba de soţii bogaţi, care vor profita de moment pentru a plăti o pensie alimentară mai mică. Aşa că ne putem aştepta şi la divorţuri celebre în perioadă următoare sunt de părere specialiştii.

China a anunţat şi ea o creştere a numărului cererilor de divorţ, imediat după ieşirea din carantină.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.