Vedete

Cum arată Jane Seymour la 65 de ani. Starul din „Doctor Quinn” îmbătrâneşte frumos – FOTO

Jane Seymour, actriţa principală din serialul „Doctor Quinn”, reprezintă un model pentru femeile trecute de vârsta tinereţii. La 65 de ani, se menţine într-o formă fizică extraordinară, scrie Mediafax.

Jane Seymour se naşte pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia. În 1973 devine fata Bond în filmul „Pe cine nu laşi să moară” (Live and Let Die), unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul „The Odine Line” (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria „Frankenstein: The True Story”. În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune „La est de Eden”, iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din „Onassis: The Richest man in the World”. În acelaşi an este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din „War and Remembrance”.

Între 1993 şi 2001 joacă în serialul de succes „Dr. Quinn”, unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din „Dr. Quinn”.

În 2015 Jane Seymour divorţează de cel de-al patrulea soţ, regizorul şi producătorul James Keach, cu care are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima ei căsătorie.

În urmă cu câţiva ani, vedeta susţinea că forma fizică deosebită pe care o are se datorează orelor petrecute la sală şi faptului că joacă tenis, golf şi înoată. „Doamne, sunt într-o formă mai bună acum în unele privinţe decât eram atunci când am fost o fată Bond”, declara Jane Seymour pentru Closer Weekly.

Jane Seymour nu ţine niciun fel de dietă, ci doar are anumite restricţii la mâncare: „Vreau să fiu atât de sănătoasă pe cât pot fi şi asta o perioadă cât mai lungă de timp. Fără diete. Dacă vreau paste, mănânc o jumătate de porţie”, mărturisea Jane Seymour.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.