Featured Vedete

Cum arată și cine este fiica Loredanei Groza. Elena moștenește frumusețea mamei, dar e pasionată și de domeniul în care aceasta profesează!

Pe Loredana Groza, jurata de la X Factor, toată lumea o cunoaște, dar v-ați întrebat vreodată cum arată fiica ei sau cu ce se ocupă? Elena moștenește frumusețea mamei, dar e pasionată și de domeniul în care aceasta profesează!

Atunci când spunem Loredana Groza spunem spectacol, energie, dar și foarte multă frumusețe și senzualitate! Deși a trecut de vârsta de 50 de ani, jurata de la X Factor reușește să se mențină mereu în formă și cu siguranță multe femei sunt invidioase pentru fizicul său, dar și pentru felul în care își face de fiecare dată apariția!

Totuși, dacă nu știați, trebuie să aflați că Loredana Groza e și mamă de 22 de ani, iar Elena, fiica ei îi seamănă de minune!

Atunci când era mică tânăra apărea mai tot timpul în lumina reflectoarelor, dar odată cu vârsta aparițiile sale au început să fie din ce în ce mai rare, însă puteți să vedeți cum s-a transformat fiica acesteia, de la un copil, așa cum îl știam cu toții, dar o adevărată femeie care îi calcă pe urme mamei sale!

Elena nu preferă să se afișeze foarte mult în public, ci preferă mai mult să aibă o viață departe de lumina reflectoarelor, căci deja știe de la mama sa cum e să fie mereu în centrul atenției și să nu se poată bucura de nimic fără a nu fi surprinsă de cei din jur.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e ș dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste„, spunea fiica Loredanei când era o adolescentă!

În luna iulie a împlinit 22 de ani, iar Loredana Groza i-a făcut o urare în mediul online unde i-a declarat cât de mult o iubește, dar și ce îi dorește la această vârstă, dar și mai departe, căci de fiecare dată a fost mereu alături de ea și a susținut-o în orice decizie pe care a luat-o!

Cu ce se ocupă Elena, fiica Loredanei Groza

Deși nu a moștenit vocea mamei sale, fiica Loredanei Groza profesează tot în domeniul muzical. Aceasta compune încă de când era mică, iar acum este producător muzical la unul dintre radiourile de la noi din țară!

Tânăra în vârstă de 22 de ani a studiat la un liceu privat din Capitală, acolo unde cursurile au avut predare în limba engleză!