Vedete

Cum reușesc vedetele să se mențină în formă. Vă oferim câteva trucuri de slăbire de la antrenorii personali ai celebrităților

Atunci când le vedem  în fotografii, sau pe micul și marele ecran, aproape toate vedetele au o siluetă impecabilă. Ba multe dintre acestea ne umilesc cu forma lor de zile mari, deși aflăm că tocmai au născut de câteva săptămâni! Firește că se naște întrebarea: cum reușesc această performanță? Oare chiar nu mănâncă nimic și fac sport non-stop?  Ei bine, în unele cazuri, o fi așa, dar în altele, cu siguranță că nu.

Gunnar Peterson, unul dintre trainerii celebri ale vedetelor de la Hollywood (responsabil pentru felul în care arată Jennifer Lopez, sau Penelope Cruz) susține că le-a recomandat acestora să mănânce ceva după 30 de minute de la trezire. Sugestia lui: un bol de ovăz cu fructe tăiate felii, sau o omletă din albușuri. Gunnar susține că persoanele care iau micul dejun foarte devreme, au șanse mai mari să piardă în greutate.

Teddy Bass, un alt trainer al celebrităților, printre care se numără și Cameron Diaz, susține că le-a indicat celor pe care îi antrenează să renunțe la toți carbohidrații… albi,  pe toată perioada în care vor să slăbească. Așadar, nu zahăr, paste, biscuiți, orez, pâine albă, ș.a.m.d. El susține că organismul va primi carbohidrații necesari doar din fructe și legume, iar acest lucru va accelera procesul de slăbire.

Nutriționistul Carry Wiatt le spune clientelor sale celebre, precum Denise Richards, Charlize Theron, sau Fergie, ca înainte cu o săptămână înainte de un eveniment important, să nu consume altceva decât legume și fructe apoase, precum țelina, castraveții, pepenele roșu sau galben, portocale, struguri, etc. Ele trebuie să evite, în schimb, legumele care le pot balona, precum conopida, broccoli, sparanghelul, sau fasolea.

Trainerul David Kirsch are o altă metodă pentru clientele sale de a le stimula metabolismul: le sfătuiește să adauge ardei, sau fulgi de ardei iute în aproape toate preparatele pe care le consumă. El susține că astfel, te saturi mult mai repede și arzi mai multe calorii.

Tracy Anderson, antrenoarea unor vedete precum Gwyneth Paltrow, Madonna, sau J.Lo, spune că atunci când vrei să slăbești, trebuie să fii destul de strict și să ții un jurnal, în care să notezi care sunt obiectivele pe care ți le-ai propus și tot ce faci pentru asta (cât te-ai antrenat, ce anume ai mâncat, etc.) Totuși, recomandă ea, nu trebuie să te privezi de toate plăcerile, ci doar să devii mult mai cumpătată.

 

V-ar putea interesa și:

Cum să duci o viață activă și sănătoasă? Antrenoarea Madonnei și a lui J.Lo îți oferă câteva sfaturi

Trucuri naturale de frumusețe pe care celebritățile le adoră

loading...
----------------------
Loading...