Stil

Cum veți sta cu dragostea în 2018? Aflați ce predicții fac astrologii pentru fiecare zodie în parte

Așa cum v-am promis săptămâna trecută, când v-am prezentat predicțiile astrologilor privind sănătatea  în 2018,  revenim cu un alt capitol important: dragostea! Cine își găsește sufletul pereche, cine merge la altar, sau, dimpotrivă, cine suferă o mare decepție în dragoste, aflați imediat.

Berbec

Anul acesta, nativii acestei zodii se vor concentra pe consolidarea unei relații deja existente. Unii dintre ei se pot muta împreună cu iubitul/iubita, sau chiar se pot apuca să își caute sală pentru nuntă. Cu toate acestea, după 5 octombrie, există posibilitatea apariției unor disensiuni în relația de cuplu, așa că trebuie să vă concentrați pe rezolvarea acestora. Dacă sunteți singuri, intervalul 31 ianuarie-11 august ar putea aduce unele oportunități în dragoste.

Taur

Taurilor, anul acesta este cel mai potrivit să vă îndrăgostiți, sau să consolidați relațiile deja existente.  2018 este generos cu voi și dispus să vă ofere tot ceea ce visați în materie de iubire.  Trebuie doar să vă deschideți inima, să iubiți și să vă lăsați iubiți fără rezerve. Doar în intervalul 5 octombrie-16 noiembrie, ar putea apărea unele incertitudini, o posibilă neîncredere legată de sinceritatea partenerului de cuplu. Este momentul în care puteți descoperi dacă aveți sau nu o relație pe care vă puteți baza.

Gemeni

Și pentru voi este un an bun pentru dragoste. Ba chiar am putea spune că s-ar putea să fiți mai romantici decât oricând. Dacă intenționați să vă căsătoriți, s-ar putea, totuși, ca partenerul să aibă anumite frustrări legate de situația veniturilor, sau a locului de muncă. Chiar și așa, veți fi dispus să faceți orice sacrificii, ca să vă salvați relația. De asemenea, 2018 ar putea fi un an potrivit pentru terapia de cuplu, în cazul acelor relații care au început să cam scârțâie. Un bun psiholog vă poate ajuta să depășiți problemele. Cât despre nativii care sunt încă singuri, pot spera să își întâlnească perechea după 31 octombrie.

Rac

Dacă începutul anului v-a prins fără partener, puteți fi optimiști – universul o să vă ofere câteva ocazii incredibile să cunoașteți pe cineva special.  Jupiter o să vă susțină la capitolul dragoste până în 8 noiembrie 2018.  În perioada 5-31 octombrie, o persoană din trecutul vostru ar putea să revină în actualitate, dar ar trebui să manifestați multă prudență.  Cuplurile căsătorite își vor concentra mai mult  atenția asupra familiei și copiilor (dacă îi au), iar dacă vă gândiți să faceți unul, atunci s-ar putea ca acesta să fie anul potrivit pentru asta.

Leu

Pentru nativii acestei zodii, 2018 nu vine cu vești grozave! Cei implicați într-o relație stabilă sau căsătorie ar putea trece printr-o criză majoră. Alții se vor simți epuizați emoțional și incapabili să se implice într-o relație serioasă. De asemenea, anumite oportunități în carieră ar putea să vă distragă atenția de la viața amoroasă.

Fecioară

Anul acesta veți avea o încredere totală în partenerul de viață și veți dezvolta capacitatea de a comunica foarte bine în cuplu. Chiar și relațiile care au avut anumite probleme, vor deveni armonioase și pline de satisfacții. Unele probleme ar putea să apară, însă, pentru cuplurile cu copii, dar gândiți-vă că împreună cu partenerul puteți trece peste orice. Nativii care sunt singuri ar putea să cunoască pe cineva, însă abia spre finalul anului.

Balanță

2018 este anul în care vă veți pune întrebări serioase legate de relația pe care o aveți și veți încerca să o analizați cu luciditate și obiectivitate. Asta nu e neapărat un lucru rău, indiferent ce decizie veți lua în final.  Între 15 mai și 6 noiembrie, veți avea parte de o perioadă calmă și armonioasă. Pentru nativii care sunt singuri, există speranțe ca după 15 februarie să își întâlnească sufletul pereche, sau măcar să înceapă o relație.

Scorpion

20218 va fi un an de aur pentru voi. Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, se va mișca prin Scorpion până pe 8 noiembrie, oferindu-vă o oportunitate incredibilă de dezvoltare personală. 25 mai și 19 august vor fi cele mai bune momente pentru a cunoaște pe cineva, dacă sunteți singuri. Dificultăți pe plan amoros ar putea avea doar nativii care sunt căsătoriți. Aceștia trebuie să fie atenți în perioada 15 mai- 6 noiembrie, când partenerul de viață ar putea să devină foarte dificil. Nu ar fi exclus ca unii Scorpioni să decidă chiar să ia o pauza în relație, pentru a-și clarifica sentimentele și prioritățile.

Săgetător

Acum,  că Saturn nu vă mai pune piedici, ați putea avea un an bun pe mai multe fronturi. Dacă în ultii ani ați avut senzația că ați făcut multe sacrificii și compromisuri în numele iubirii, acum veți descoperi că universul este gata să vă răsplătească. Veți avea mai mult timp pentru romantism, iar cei singuri vor avea șansa să cunoască pe cineva care să-i iubească și să-i aprecieze așa cum merită. De asemenea, dacă sunteți deja într-un cuplu, o să vă simțiți mai apreciați și respectați ca niciodată.

Capricorn

Voi puteți fi siguri de un lucru: viața voastră amoroasă va fi oricum, numai plictisitoare nu. De fapt, va fi un an plin de surprize și evenimente, indiferent dacă sunteți implicați într-o relație, sau singuri. Este un an hotărâtor pentru a face planuri de viitor – căsătorie, copii, etc. Unii nativi ar putea avea parte de o relație extraconjugală, dar trebuie să aibă mare grijă să nu își pună în pericol căsătoria.

Vărsător

Pentru nativii acestei zodii, 2018 ar putea fi anul cataclismelor majore în viața personală: ați putea afla că partenerul de viață v-a trădat, ați putea să divorțați, sau oricum, să rupeți o relație. Oricum, sperăm că veți învăța lecția și, pe viitor, veți fi mult mai prudenți atunci când vă veți aventura într-o nouă relație.

Pești

Idealiști cum sunteți, veți continua să credeți că totul este posibil în iubire. Veți căuta mereu numai aspectele pozitive în partenerul vostru și veți oferi lecții de compasiune, iertare și înțelegere. Totuși,  nu vă lăsați vampirizați de cei apropiați, care vor profita de atitudinea voastră îngăduitoare.  Unii dintre voi se vor confrunta cu probleme financiare, care ar putea să clatine și stabilitatea relației în care se află. O altă problemă majoră cu care vă veți confrunta în 2018 este… sexul. S-ar putea ca acest aspect să vă producă frustrări.

 

V-ar putea interesa și:

Cum veți sta cu sănătatea în 2018? Aflați ce predicții fac astrologii pentru fiecare zodie în parte

Tu câte secrete ai față de partenerul tău? Află cât de nocive sunt acestea pentru relația voastră

 

Loading...