Featured Vedete

Dan Bittman este cunoscut pentru șarmul său inconfundabil, dar și pentru carisma de care dă dovadă la fiecare apariție

Dan Bittman este cunoscut pentru șarmul său inconfundabil, dar și pentru carisma de care dă dovadă la fiecare apariție. Fiind unul dintre Don Juan-ii de la noi, artistul a avut pasiuni intense pentru mai multe femei celebre din România, iar printre ele se numără și frumoasa Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman este unul dintre cei mai șarmanți bărbați din România, chair dacă este trecut de prima tinerețe. Prin prisma carierei sale de zeci de ani, cântărețul a ajuns să cunoască sute de femei celebre și frumoase, însă puține au ajuns să îi pună inima pe jar. Printre ele se numără și prezentatoarea tv Mihaela Rădulescu, care și ea are în palmares bărbați puternici și cunoscuți.

Cum s-a îndrăgostit Dan Bittman de Mihaela Rădulescu

Solistul trupei „Holograf” a decis să spună tot adevărul despre cum a ajuns să se îndrăgostească nebunește de Mihaela Rădulescu, declarând că bruneta nu a fost deloc o pradă ușoară, chiar și pentru el.

„A fost suficient să ne întâlnim o singură dată, și să știm că ne vom mai întâlni și vom fi împreună peste un timp. Nu știam. Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona. Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva. Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis”, a dezvăluit Dan Bittman, despre Mihaela Rădulescu și dragostea care i-a legat o perioadă.

Câte iubite a avut Dan Bittman de-a lungul timpului

Și cu toate că Mihaela Rădulescu a ocupat un loc special în viața și inima cântărețului, acesta nu i-a dedicat niciodată un cântec, așa cum era de așteptat, mai ales că el este un romantic incurabil. Cu toate acestea, Dan Bittman a recunsocut că toate versurile din cântecele lui sunt inspirate din trăirile și poveștile lui de viață.

Mai mult, solistul de la „Holograf” a precizat că nu s-a iubit cu atât de multe femei cum s-a tot speculat de-a lungul timpului, chiar dacă mulți încearcă să îi țină socoteala femeilor care i-au trecut prin inimă.

„Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile”, a mai declarat Dan Bittman, într-un interviu de acum ceva vreme.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.