Featured Vedete

Dana Budeanu a declarat că mătușa ei a murit acasă , și i-a trecut pe certificat că a decedat de Covid-19

Potrivit vedetei, mătușa ei nu a fost bolnavă și a murit acasă! „Mătușa mea a murit azi acasă! Firma care se ocupă de toate cele a trecut cu japca pe certificat boala lu’ caliche (COVID-19)! Nu a avut o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu familiei i s a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din pacate pentru voi, familia asta e a mea! Vă nenorocesc! P.S.: Dumnezeu…”, a scris Dana Budeanu pe internet.

Apoi, ea a revet cu un nou mesaj: „Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea pe cașcavalul pe care-l luați de la stat! Dănuța e băiat, dar până la ai mei. Căutați la toate spitalele, la toate morgile din București o Adela… și schimbați certificatul, ca să nu dau numele spitalului… atât! Mulțumesc”.

După acuzațiile făcute de Dana Budeanu, medicul Alexandru Rafila a vorbit la România TV despre această cauză, afirmând că nu înțelege dacă sau de ce s-a făcut un abuz. „Eu nu înțeleg care ar putea fi scopul unui asemenea abuz. Nu ar avea niciun rost. Stabilirea diagnosticului poate fi făcută și de medicina legală. Eu nu sunt medic legist, dar pot să vă descriu o situație. În decurs de o lună, în județul Argeș au fost mai multe decese la domiciliu. Se face o anchetă pentru a se stabili cauzele deceselor și pentru acei pacienți s-a făcut inclusiv testarea pentru COVID. În 12 dintre cele 14 cazuri a fost detectată prin PCR infecția cu coronavirus. Există o procedură, e descrisă în metodologia de la INSP. Se face pentru aceste cazuri care nu erau internate, diagnosticate, nu se știa care e situația”, a spus Alexandru Rafila.

După ce a văzut răspunsul lui Alexandru Rafila, Dana Budeanu a revenit cu un nou mesaj pe Facebook; „Vedeți cum nu mă lăsați în pace! Cum adică? Păi le-au spus direct în față rudelor! Chiar nu vă este jenă? ”.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.