Stil

De ce a fost Meghan Markle o mireasă atât de simplă. Aflați ce reguli nu au voie să încalce femeile din familia regală

Nunta regală dintre prințul Harry și aleasa inimii sale, Meghan Markle, a ținut cu sufletul la gură opinia publică din întreaga lume și a stârnit o mulțime de controverse. Unele doamne au început să-și dea cu părerea pe rețelele de socializare despre faptul că mireasa a purtat o rochie prea simplă, ori că machiajul aproape invizibil îi evidenția toate defectele pielii… în fine, nu o să comentăm dacă aceste opinii sunt sau nu de prost gust, ci o să vă dezvăluim câteva reguli pe care prințesele, ducesele și, în general, doamnele care fac parte din familii regale,  nu prea au voie să le încalce. Or fi ele invidiate de toate femeile de pe mapamond, dar să știți că în materie de vestimentație, machiaj, sau coafură, nu își pot permite extravaganțe:

  1. Fără ruj în culori vibrante. În afară de regină, care are oricum o vârstă când lucrurile astea nici nu mai contează, femeile din familia regală nu pot apărea în public cu ruj roșu, ori mov, ori roz, sau cu prea mult gloss. Nu, lor le sunt rezervate doar nuanțele nude, care imită culoarea naturală a buzelor.
  2. Fără contur vizibil și iluminator de te dor ochii! Chiar dacă să spunem că în sinea lor prințesele și ducesele o admiră din răsputeri pe Kim Kardashian (deși ne îndoim de acest lucru), ele nu vor fi văzute niciodată cu genul de machiaj pe care îl poartă soția lui Kanye West. Pur și simplu o asemenea extravaganță este considerată de prost gust!
  3. Fără ochi conturați excesiv, sau pleoape vopsite în culori vibrante. Dacă la haine femeile din familiile regale au îngăduința să poarte și  culori aprinse, în schimb, machiajul trebuie să îl păstreze în culori neutre și decente.
  4. Baza de machiaj trebuie să fie foarte rezistentă. Fondul de ten ales trebuie să fie invizibil, dar să țină neapărat ore în șir. Datorită evenimentelor la care sunt obligate să participe, unele chiar foarte lungi, prințesele noastre trebuie să se asigure că arată impecabil, fără piele care să lucească inestetic, sau ruj șters, ori rimel întins.
  5. Fără retușuri în public. Și chiar dacă, să zicem, la un moment dat,  apare o fisură în machiajul perfect pe care îl poartă, femeile din familia regală nu au voie, sub nicio formă, să scoată pudriera din poșetă în public și să își împrospăteze fața!
  6. Fără lac de unghii colorat. Prințesele nu au voie să poarte ojă roșie, nici verde, sau albastră, ci, ca și în cazul buzelor, le sunt permise doar culorile neutre, iar unghiile sunt, adesea, tăiate scurt. Evident că nici de unghii tehnice nu poate fi vorba!
  7. Părul trebuie să fie coafat simplu. Sunt permise buclele lejere, cocurile și… pălăriile extravagante, atunci când ocazia o cere. În rest, nu poate fi vorba de culori de păr prea țipătoare, sau de coafuri neglijente.

Cât despre piesele vestimentare, acestea trebie să fie din materiale de bună calitate, croite astfel încât să avantajeze liniile corpului și, foarte important, să nu arate prea multă piele. De asemenea, membrele familiei regale pot opta pentru eșarfe și bijuterii fine.  Iată, așadar, de ce Meghan Markle a avut la nuntă o apariție simplă, dar, după părerea noastră, de foarte mult bun gust și… bun simț!

V-ar putea interesa și:

Șapte lucruri pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

Viața este presărată cu dezamăgiri. Iată 9 metode la care puteți apela ca să treceți mai ușor peste ele

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.