Actual

De luni avem liber la mall-uri și săli de fitness. Ce măsuri vor trebui respectate

Cu siguranță că multe persoane au dus dorul centrelor comerciale în lunile care au trecut. Iar cei care se preocupă de sănătatea și aspectul lor fizic, abia au așteptat să poată merge din nou la sală. Ei bine, toate acestea vor putea fi posibile începând de luni, firește, însă, cu respectarea unor măsuri de siguranță.

La mall-uri, nu vor lipsi măsurarea temperaturii la intrare, purtarea măștii rămâne obligatorie în spațiile închise, iar numărul clienților va fi limitat. Cu alte cuvinte, există cazuri în care va trebui să stăm la coadă. Asta, mai ales că multe magazine își vor redeschide porțile cu promoții atrăgătoare, așa că este de așteptat ca numărul de vizitatori să fie destul de mare.

Totodată, se va evita utilizarea aparatelor în regim de circuit şi se va încuraja utilizarea unui singur tip de aparat în cadrul aceleiaşi sesiuni de antrenament. Spaţiile pentru exerciții se delimitează, cu menţinerea distanţei de cel puțin 1,5 metri între două persoane la exerciţiile pe aparate şi de cel puțin 2 metri la exerciţiile de tip aerobic. Aparatele vor fi dezinfectate înainte şi după fiecare utilizator. De asemenea, se interzice folosirea în comun a duşurilor, saunei şi altor zone cu risc mare de transmitere a virusului. Vestiarele vor fi prevăzute cu materiale pentru curățarea şi dezinfectarea mâinilor şi vor fi curăţate înainte şi după fiecare utilizare.

 

V-ar putea interesa și:

V-ați făcut planuri de călătorie în Grecia, sau Bulgaria? Iată ce vă așteaptă la întoarcerea acasă

 

loading...
----------------------
Loading...