Actual

De necrezut! Le-a cerut oamenilor săi să se infecteze cu coronavirus

  • Şeful echipei de formula 1 Red Bull, Helmut Marko, le-a sugerat sportivilor să se infecteze cu coronavirus
  • Acesta spune că este perioada ideală pentru infectare, deoarece sezonul nu a debutat

Şeful echipei de formula 1 Red Bull, Helmut Marko, a declarat că le-a sugerat sportivilor să se infecteze cu coronavirus, deoarece acum este perioada ideală, sezonul fiind suspendat, scrie The Independent.

Debutul sezonului de Formula 1 din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei, primele şase curse fiind suspendate sau reprogramate.

Prima competiţie de Grand Prix ar urma să fie cea din Canada, pe 14 iunie, dar la cum merg lucrurile va fi cu siguranţă amânată.

Marko a declarat pentru postul australian de televiziune ORF că a pus la punct un plan pentru a vedea ce posibilităţi ar exista ca piloţii Max Verstappen şi Alexander Albon – ca şi echipa AlphaTauri – Pierre Gasly şi Daniil Kvyat – să fie infectaţi cu COVID-19, într-o încercare de a se asigura ca la debutul sezonului aceştia vor fi pregătiţi pentru competiţie.

„Avem patru piloţi de Formula 1 şi opt sau zece juniori. Ideea era să cream un fel de tabără în care să încercăm să depăşim această perioadă moartă din punct de vedere fizic şi psihic. Ar fi o perioadă ideală pentru infectare. E vorba de oameni tineri, într-o stare fizică extrem de bună. În felul ăsta, vor fi pregătiţi pentru momentul în care sezonul va începe”, a spus Marko.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.