Featured Vedete

Delia a fost la un pas de o tragedie, chiar în timpul unei vacanțe de lux în Austria

Delia a fost la un pas de o tragedie, chiar în timpul unei vacanțe de lux în Austria. Artista și soțul ei au avut parte de momente tensionate însă, din fericire, totul s-a încheiat cu doar câtva julituri și o sperietură zdravănă.

Delia și soțul ei, Răzvan, au trecut prin momente de panică în timpul unei vacanțe din Austria. Cei doi, amatori ai excursiilor pe munte, au trăit o experiență cam neplăcută. În încercarea de a căpăta amintiri memorabile, artista și partenerul ei de viață au tras o sperietură soră cu moartea.

Delia, la un pas de moarte în timpul unei vacanțe
În cadrul unui interviu, Delia a povestit cum a fost la un pas de a cădea în gol, după ce nu a respectat traseul stabilit din dorința de a face…câteva poze.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache în cadrul unui interviu.

De ce afecțiune gravă suferă Delia

Și trecând peste momentele grele, Delia se confruntă și cu o afecțiune care îi pune din ce în ce mai des viața în pericol. Chiar ea a recunsocut că suferă de o afecțiune care, la prima vedere, nu pare gravă, însă poate provoca reacții necontrolate și crize severe.

Cunoscută și sub denumirea de misofonie sau „sindromul sensibilității la sunete”, Delia poate reacționa neobișnuit chiar și la sunetele unei persoane care mănâncă, respiră, mestecă, cască sau fluieră. Un alt factor declanșator al crizelor poate fi mișcarea excesivă. Aceasta poate da anxietate, discomfort sau chiar dezgust față de persoana sau față de gestul producător a stărilor de rău.

Chiar și viața socială a pacientului poate fi serios afectată de această boală nebișnuită, iar Delia a recunsocut că evită să ia masa în restaurante sau chiar și de față cu alți membri ai familiei sau prieteni, nedorindu-și să aibă reacții neplăcute față de ei.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.