Timp Liber

Destinaţii ideale din Europa pentru vacanţa de toamnă

Nu trebuie să îţi faci sânge rău văzând pe Facebook că prietenii tăi s-au distrat toată vara la munte sau la mare, în timp ce tu ai fost obligat de şeful tău să vii în fiecare zi la birou pentru că, nu-i aşa?, chiar este nevoie de tine. Mai bine ai profita la maxim de această perioadă care este îndeajuns de călduroasă pentru a fi propice călătoriilor, însă mult mai puţin aglomerată.
Barcelona – Ştim că ţi-ai dorit dintotdeauna să o vizitezi. Iată, acum e momentul perfect. După câteva zile sau chiar săptămâni în care ai apucat să vizitezi Sagrada Familia, Parcul şi Palatul Guell, Castelul Celor Trei Dragoni, stadionul Camp Nou sau Muzeul Naţional de Artă al Cataloniei, vei uita complet că nu ai apucat să te bucuri de vară.
Dubrovnik – Dacă îţi doreşti o călătorie care să nu te coste exagerat de mult, însă pe care să fii sigur că o vei ţine minte, destinaţia perfectă este Dubrovnik, un orăşel din Croaţia situat pe ţărmul Mării Adriatice. Este un oraş cu o istorie bogată, care se poate citi de pe zidurile fortăreţelor construite pe stânci şi, pe lângă asta, cu o bucătărie locală extraordinară.
Mai multe pe zf.ro

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.