Featured Vedete

Dezamăgită, cu ochii în lacrimi și tristă! Cine i-a greșit Andreei Mantea? Celebra prezentatoare TV le-a spus totul fanilor săi

Dezamăgită, cu ochii în lacrimi și tristă! Cine i-a greșit Andreei Mantea? Celebra prezentatoare TV le-a spus totul fanilor săi din mediul online! Focoasa brunetă nu-și explică cum a ajuns într-o asemenea situație!

Andreea Mantea se numără fără îndoială printre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare TV din România. O prezență sublimă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm, focoasa brunetă și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare după ce s-a afișat cu ochii în lacrimi pe contul de Instagram. Se pare că totul a pornit de la un videoclip în care internauții au acuzat-o că s-ar purta urât cu animăluțele ei.

Andreea Mantea, dezamăgită și cu ochii în lacrimi pe Internet! Cine i-a greșit brunetei

Sătulă până peste măsură de acuzațiile aduse, Andreea Mantea a pus piciorul în prag și le-a explicat celor din mediul online situația neplăcută cu care se confruntă. În timp ce povestea cât de important este pentru ea pisicuțul ei, dar mai ales, că l-a salvat de pe stradă încâ de când era micuț, aproape a izbucnit în lacrimi, susținând că niciodată nu le-ar face rău animalelor sale, dar mai ales, să le maltrateze așa cum a fost acuzată.

”Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de ”maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag.Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic…”, a declarat Andreea Mantea.

Totodată, focoasa brunetă nu i-a iertat deloc pe cei care au spus cuvinte urâte la adresa ei și chiar a ținut să le transmită un mesaj! Ba chiar se declară o iubitoare de animale și a povestit mai multe episoade în care a salvat câini și pisici! Vedeta s-a arătat foarte dezamăgită și supărată de criticile internauților vis-a-vis de acestă situație.

”Nu am știut cum să-l adun de pe un câmp, după ce a fost mâncat aproape de niște câini. Nu vreau să-mi iau osândă în fața lui Dumnezeu din cauza voastră, pentru că nu meritați. Dar pentru că trebuie să vă fac să înțelegeți și pentru că trebuie să vă fac să mă cunoașteți cu adevărat, eu nu maltratez animale, eu salvez animale, eu am salvat extrem de mulți câini, le-am uitat numărul, sunt peste treizeci.”, a mai spus frumoasa vedetă.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.