Actual Featured

Diana Belbiţă a avut un mesaj dur pentru românii care au vorbit urât de Benny Adegbuyi

Diana Belbiţă a avut un mesaj dur pentru românii care au vorbit urât de Benny Adegbuyi înaintea partidei cu Badr Hari.

„Am fost tare supărată văzând câți români au vorbit urât despre el înainte de acest meci. Așa că o să fiu tranșantă și o să spun: Să le fie rușine românilor care, în loc să fie mândri, au aruncat cu noroi în compatriotul lor”, a spus Diana Belbiţă pentru Fanatik.

Benny Adegbuyi a făcut un meci fabulos în faţa lui Badr Hari, care era considerat mare favorit înaintea luptei cu românul. Benny Adegbuyi l-a făcut K.O. pe marele Badr Hari, căruia i-a spart nasul în repriza a treia a duelului de la Glory 76. Românul avea nevoie de un K.O pentru a câştiga lupta cu celebrul marocan, primele două reprize fiind câştigate de adversar.

„Benny a făcut o luptă incredibilă împotriva lui Badr și sper să îl văd din nou în ring pentru că acum e timpul lui să strălucească. Dacă aș avea de ales între Rico sau Saddik ca adversar pentru Benny, l-aș alege pe Saddik deoarece tind să cred că ar fi o luptă mai ușoară din punct de vedere mental pentru Benny.

De Benny se vorbește mult și în Canada. Cel putin în sala unde mă antrenez, în ultima săptămână s-a vorbit foarte mult despre meciul lui Adegbuyi cu Hari. Abia aștept să merg la sală luni și să mă pot lăuda cu victoria lui Benny​”, a mai spus luptătoarea UFC.

Mesajul lui Benny, după ce l-a făcut KO pe Badr Hari și i-a rupt nasul
Benny Adegbuyi l-a făcut K.O. pe marele Badr Hari, căruia i-a spart nasul în repriza a treia a duelului de la Glory 76. Românul avea nevoie de un K.O pentru a câştiga lupta cu celebrul marocan, primele două reprize fiind câştigate de adversar.

„Mă simt grozav. A fost dramatic, dar la final de zi am zis că sunt puternic. Am ştiut că va începe în forţă. Am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Ştiam că dacă rămân aşa el va pica.

Când i-am dat un upercut, loviturile erau foarte puternice. Antrenorul mi-a spus să încerc să îl fac KO. Cred că i-am rupt nasul, dar este o luptă. Îi mulţumesc că a acceptat să lupte cu mine. Este mai bun, dar eu am câştigat.

Hai, România. Le mulţumesc tuturor celor care au urmărit meciul. Lasă-mă să mă bucur de victorie, vedem după aceea despre meciul cu Rico (Rico Verhoeven)”, a spus Benny, după luptă.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.