Diete

Dieta cu banane, sau cum să slăbești între 2 și 5 kilograme, într-un timp foarte scurt

Dacă îți plac aceste fructe, atunci această dietă va fi, cu siguranță, pe placul tău, mai ales că nu este una foarte restrictivă. Atenție, însă: nu este un regim care poate fi urmat pe termen lung, dar te poate ajuta să slăbești câteva kilograme, în 10 zile. Acest regim provine din Japonia și a fost inventat de o farmacistă, special pentru soțul său.

Iată ce trebuie să faceți:

Dimineața, după trezire, beți un pahar mare de apă la temperatura camerei. După o jumătate de oră, mâncați una, sau două banane. La prânz și la cină, puteți mânca în principiu cam tot ce vreți, însă ideea este să nu depășiți limita bunului simț și să vă săturați in proporție de 80%. Recomandarea noastră ar fi să optați penytru alimente sărace în calorii, pentru rezultate mai bune.

După ora 20,00, nu mai mâncați absolut nimic. În perioada în care țineți această dietă, nu beți decât apă la temperatura camerei, ceai și cafea neîndulcite.  Dacă pe parcursul zilei  simțiți nevoia de o gustare suplimentară, mai mâncați o banană.

Farmacista japoneză care a inventat această dietă spune că secretul slăbirii constă în combinația banană-apă la temperatura camerei, care stimulează metabolismul. De asemenea, este foarte important ca micul dejun să nu conțină nimic altceva decât aceste fructe și apă. Teoretic, după cele 10 zile de dietă, ar trebuie să pierdeți  între 2 și 5 kilograme.

 

V-ar putea interesa și:

Bananele, energizante şi sănătoase

Regulile mâncatului sănătos – sau cum să slăbești fără să ții vreo dietă anume

 

 

loading...
----------------------
Loading...