Diete

Dieta cu castraveți te ajută să slăbești văzând cu ochii și să elimini toxinele din organism

Sărbătorile au trecut, lăsând în urmă amintiri frumoase, dar și câteva kilograme în plus? Nu-i nimic! Este timpul să apelați la o dietă rapidă, care promite rezultate vizibile în doar o săptămână, cum ar fi dieta cu castraveți!

Castravetele este o legumă bogată în nutrienți esențiali pentru organism și multă apă, de aceea este extrem de eficient pentru detoxifiere. Este bogat în vitamina B, C și E, calciu, zinc, magneziu și fibre. Consumul regulat de castraveți poate curăța organismul de toxine, curăță tractul intestinal și digestiv și accelerează metabolismul.  Castravetele este un diuretic puternic,  foarte bun și pentru tratarea unor probleme ale pielii. Însă, dincolo de toate efectele sale pozitive, cel mai important este că ne poate ajuta să slăbim într-un timp scurt.

Iată cum arată meniul unei zile,  dacă vă hotărâți să apelați la dieta cu castraveți:

Micul dejun: un bol cu salată* de castraveți și două ouă fierte

Gustare: un măr, o piersică,  sau cinci prune

Masa de prânz: un bol de salată de castraveți și o felie de pâine prăjită

Gustare: un shake** din castraveți

Cină: 300 de grame de orice fel de fructe vă plac

*Cum preparați salata: 400 de grame de castraveți tăiați felii se amestecă ușor  cu 200 de ml de iaurt grecesc sau lapte acru, 1 ceapă tăiată julien și un vârf de cuțit de sare.

**Cum preparați shake de castraveți: mixați în blender un castravete mare, cu un măr și o mână plină de spanac. Consumați amestecul imediat după preparare, ca să nu își piardă proprietățile.

 

Acest meniu trebuie urmat cu strictețe în fiecare zi, pe toată perioada cât țineți dieta (7-10 zile). Este adevărat, e un regim destul de strict și nu se recomandă să fie urmat un timp îndelungat, dar promite că veți pierde cu ajutorul lui între 3 și 5 kg pe săptămână. În plus, vă ajută să eliminați toate toxionele acumulate în perioada sărbătorilor.

Dacă ţi se pare grea această dietă incearcă

Dieta Budha.

Dieta Alcalina susţinută de câteva vedete.

Dieta Crono.

 

Loading...