Vedete

Dietă de ducesă – ce mănâncă în fiecare zi Kate Middleton

Deși viața ei este dominată de tot felul de îndatoriri normale pentru un membru al Casei Regale, Kate Middleton încearcă, pe cât posibil, să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate. Ducesa a fost chiar fotografiată în urmă cu câteva luni făcând niște cumpărături de la un supermarket. Era păzită de bodyguarzi, dar sacoșa ei arăta ca a oricărui om obișnuit.

Totuși, Kate ne uimește prin silueta ei extrem de subțire, chiar și după trei nașteri. Ce e drept, ducesa face mult sport și este foarte atentă la ceea ce mănâncă. De pildă, atunci când vrea să dea jos rapid câteva kilograme, cum s-a întâmplat după fiecare naștere, se zvonește că soția prințului William apelează la dieta Dukan (despre care găsiți un articol pe larg aici). Proteinele, legumele, fructele și cerealele integrale, sunt cheia acestui regim.

Diminețile, ducesa  și le începe cu avocado, fructe de pădure, budincă de ovăz – alimente care au ajutat-o mai ales în perioada când a fost însărcinată, ca să scape de grețurile matinale și să rămână sănătoasă. Apropiații Casei Regale spun, de asemenea, că ducesa și-a impus ca cel puțin o zi pe săptămână, să mănânce raw vegan, adică numai alimente crude: pește marinat în suc de lămâie, gazpacho, salate, ș.a.m.d. Ea crede că asta o ajută să-și păstreze pielea suplă și strălucitoare. Ce e drept, Kate nu trebuie să-și facă prea multe griji cu gătitul și nici să se întrebe ce le va pune pe masă soțului și celor trei copii – ea dispune de un bucătar personal. Uneori, însă, îi dă acestuia câte o zi liberă și prepară cu mânuțele ei rețete pe care le-a învățat când era mică, de la bunicii săi.

Și, la fel ca mulți englezi, ducesa adoră să mânânce curry. De altfel, în general preferă mâncărurile foarte picante, iar acesta este, probabil, încă unul dintre motivele pentru care se menține atât de suplă.

Și chiar dacă,  în general,  Kate Middleton mănâncă foarte sănătos, își permite din când în când, de sărbători, sau în vacanțe, câte o plăcere culinară, cum ar fi prăjiturile cu cremă,  sau o budincă specială care se gătește la palat de Crăciun.

 

V-ar putea interesa și:

Dietă de ducesă – ce mănâncă Meghan Markle în fiecare zi

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.