Vedete

Dietă de ducesă – ce mănâncă Meghan Markle în fiecare zi

Lumea iubește prințesele. Și ducesele, de ce nu? Nu e de mirare că nunta lui Meghan Markle și a prințului Harry a stârnit atâta vâlvă. Dincolo de asta, fiecare aspect al vieții noii ducese a fost pus sub microscop: cu ce se machiază, cum se îmbracă și, nu în ultimul rând, ce mănâncă. Între noi fie vorba, toți membrii Casei Regale Britanice au o dietă foarte sănătoasă, judecând după longevitatea lor!

Dar haideți să vedem ce îi place  lui Meghan să mănânce, de arată atât de bine:

  • Apă caldă cu lămâie – indiferent ce alege pentru micul dejun, noua ducesă își începe dimineața cu un pahar de apă caldă și lămâie. Ca milioane de femei din întreaga lume, de altfel…
  • Fructe pentru micul dejun – în general, Meghan mănâncă budincă de ovăz, servită cu banane, mango (sau alt fruct), acoperită cu puțină miere și polen.
  • Omletă cu brânză. Este o altă variantă preferată de ducesă pentru prima masă a zilei: o omletă cu multe verdețuri, puțină brânză rasă și două felii de pâine prăjită.
  • Cartofi prăjiți – da, ați auzit bine, Meghan îi adoră, așa că i-a trecut la capitolul „plăceri vinovate”. Aceștia fac parte deseori din meniul ei pentru masa de prânz.
  • Smoothie-uri verzi – sunt o sursă excelentă pentru vitamine și energie.
  • Alimente gătite lent – ducesa preferă preparatele gen tocană, sau ghiveci, fierte în oale speciale, timp de câteva ore.
  • Vin. Meghan spune că nu se va lipsi niciodată de paharul ei zilnic de vin. Ea promovează un stil de viață sănătos, dar adaugă că nu trebuie să ne lipsim nici de lucrurile care ne fac plăcere, mai ales dacă suntem cumpătați.

Așadar, dacă tragem linie și analizăm alimentația ducesei, o să vedem că aceasta este aproape normală – are și lucruri foarte sănătoase (cum altfel?), dar și alimente care îi pot furniza creierului o stare de bine. De altfel, ducesa declara într-un interviu mai vechi că ea nu s-ar putea lipsi de carbohidrați. Să nu uităm însă că este o persoană foarte activă și face foarte mult sport – de aici și silueta subțirică și armonioasă.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – regina Spaniei spune că “silueta subțire, cu Zumba se ține”

Secrete de vedete – cum a ajuns Angelica Rivera din actriță de telenovele, Prima Doamnă a Mexicului

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.