Vedete

Dietă de regină. Ce mănâncă Elisabeta Marii Britanii, la peste 90 de ani

Regina Elisabeta a Marii Britanii a depășit deja venerabila vârstă de 90 de ani și pare că se simte perfect. Își îndeplinește toate obligațiile pe care i le cere funcția, ba chiar putem spune că e o femeie foarte activă.  V-ați întrebat vreodată ce mănâncă femeia asta,  care  se bucură încă de o sănătate demnă de invidiat? Sigur, contează mult și moștenirea genetică, dar, cu siguranță, și dieta suveranei are un cuvânt important de spus..

Ei bine, recent, bucătarul-șef al Maiestății Sale,  a dat câte ceva din casă, mai exact din bucătărie.
Chef Darren McGrady spune că Regina nu mănâncă deloc paste, cartofi, usturoi sau ceapă în exces. În general, o deranjează toate alimentele care conțin amidon. În schimb, dieta ei zilnică este compusă din pește sau pui la grătar cu multe legume și fructe proaspete.

Pare o dietă foarte sănătoasă și nu ne mirăm că suverana se menține în continuare într-o formă de zile mari.  McGrady susține însă că Elisabeta este, totuși,  om, deci are și mici plăceri vinovate. Printre acestea, se numără tortul de ciocolată cu biscuiți, desert care o însoțește peste tot, chiar și în călătoriile pe care le face prin Marea Britanie.  Reginei îi place atât de mult acest tort, încât în fiecare zi servește cel puțin o felie.

Ați văzut? Și reginele sunt ca noi, celelalte.

Chiar si bunicile pot fi sexy la 47 de ani.

loading...
----------------------
Loading...