Diete

Dieta rapidă – sau cum să slăbești 5 kilograme în 7 zile

Deși nu suntem adepții dietelor care promit rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt, din simplul motiv că aceste rezultate nu vor dura, trebuie să admitem, totuși,  că există situații în care ne dorim să slăbim rapid – un concediu, un eveniment important, etc.

Pentru o astfel de ocazie, am găsit pentru voi dieta spaniolă.

Autorii acestui regim pretind că, dacă respecți pașii indicați, vei putea pierde până la 5 kilograme într-o săptămână, fără să-ți pui sănătatea în pericol. Iată ce trebuie să faci:

Micul dejun – mai întâi, beți pe stomacul gol un pahar de apă călduță cu lămâie, pentru a curăța corpul de toxine și  pentru a activa metabolismul. După o jumătate de oră, mâncați 2 mere, sau 2 portocale și un pumn de nuci și migdale.

Masa de prânz – Puteți consuma un grătar din carne de pui, sau vită,  cu o porție generoasă de legume fierte la abur.

Gustare – dacă vă este foarte foame, aveți voie să mai consumați o salată proaspătă, cu puțină sare și o linguriță de ulei de măsline.

Cina – trebuie luată înainte de ora 19.  Mâncați două ouă fierte, o salată de castravete, sau o salată verde cu puțin ulei de măsline.

Pe parcursul zilei, este indicat să beți. în afară de apă și de apa cu lămâie de dimineață,  un litru de ceai verde neîndulcit.  Acesta este meniul pentro o săptămână, sau zece zile. Nu este indicat să țineți această dietă mai mult de termenul indicat!

 

V-ar putea interesa și:

Misiune posibilă? Cum poți să slăbești și să-ți menții greutatea corporală la menopauză

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.