Eveniment Featured

Doliu in Romania. Adrian Apostol, consilierul judetean USR PLUS a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 la inceputul lunii decembrie

Doliu in Romania. Adrian Apostol, consilierul judetean USR PLUS a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 la inceputul lunii decembrie, si a incetat din viata chiar astazi, 28 decembrie, la varsta de 55 de ani.

Anuntul trist a fost facut de Consiliul Judetean (CJ) Vrancea.

„CJ Vrancea anunta cu regret trecerea la cele vesnice a consilierului ales pe lista Aliatei PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgeratoare a colegului consilier judetean a venit in mod cu totul neasteptat si a adus tristete in randul tuturor celor care l-au cunoscut.

Conducerea CJ Vrancea transmite condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa-l aiba in paza sa!”, se mentioneaza in anuntul facut de CJ Vrancea.

“Col de politie (r.) Apostol Adrian, cel care vreme de 27 de ani a slujit cu loialitate, devotament, profesionalism si cinste Politia Romana, un om puternic, bun strateg, cu o vointa de fier, un caracter nobil si o educatie aleasa, s-a stins la Spitalul Judetean Focsani, dupa o lupta crancena si echitabila dusa timp de cateva saptamani cu un dusman nevazut.

Astazi, camaradul nostru a plecat in ultima sa misiune, cea mai grea pentru noi toti, cei ramasi in urma. Suntem alaturi de familia indurerata, iar tie, camarade – odihna vesnica, iertare si neuitare”, a transmis, luni, IPJ Vrancea.

Cine a fost Adrian Apostol

Adrian Apostol a fost comisar sef al Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Focsani, de unde a iesit la pensie in 2017.

Totodata, amintim ca Apostol a facut parte din Corpul Expertilor la Uniunea Europeana si a participat la cinci misiuni de mentinere a pacii in Kosovo, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Kargazstan si Belgrad.

Adrian Apostol a fost medaliat de ONU si UE si a primit „Ordinul Barbatie si Credinta” din partea Administratiei Prezidentiale, precum si diplome de onoare de la Inspectoratul General al Politiei Romane si Ministerul Afacerilor Interne.

Adrian Apostol a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Pantelimon” Focsani, unde era internat de circa trei saptamani, in ultimele zile acesta fiind intubat la Terapie Intensiva.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.