Vedete

Donad Trump i-a transmis Prinţului Harry că „America n-o să plătească pentru protecţia lui”

  • Donald Trump a scris pe Twitter că „America nu va plăti pentru protecţia Prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan”
  • Postarea preşedintelui american a venit în contextul în care presa a scris că faimosul cuplu regal s-a relocat din Canada în Statele Unite
  • Purtătorul de cuvânt al cuplului a spus că „Prinţul Harry şi ducesa Meghan nu intenţionau oricum să ceară asta”

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a afirmat într-o postare pe Twitter că Guvernul american nu va plăti pentru protecţia cuplului Harry – Meghan Markle. Declaraţia a venit în contextul în care presa de peste ocean a notat că faimosul cuplu regal s-a relocat din Canada în Statele Unite, informează Mediafax.

„Sunt un prieten şi un admirator al Reginei Elisabeta a II-a, precum şi al Regatului Unit, dar America nu poate plăti pentru protecţia Prinţului Harry şi a soţiei sale. Trebuie să îşi plătească singuri”, a spus Trump.

Potrivit presei americane, cuplul regal s-a relocat în California.

Luna trecută, autorităţile canadiene au anunţat de asemenea că nu vor mai asigura securitatea familiei, ca urmare a schimbării statutului acestora. Prinţul Harry şi ducesa Meghan au renunţat la atribuţiile regale, precum şi la succesiunea la tron.

PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL CUPLULUI: „NU AU INTENŢIONAT ORICUM SĂ CEARĂ PROTECŢIE”

Purtătorul de cuvânt al cuplului a notat că Harry şi Meghan Markle nu au intenţionat oricum să ceară autorităţilor americane protecţie şi că aranjamentele pentru protecţia privată au fost deja făcute.