Featured Vedete

Elton John și David Furnish sunt împreună de peste 25 de ani. Ce face cuplul în fiecare sâmbătă pentru a păstra flacăra iubirii

AppleMark

Elton John și David Furnish sunt împreună de mai bine de 25 de ani, fapt ce îi face pe cei doi unul dintre cele mai longevive cupluri. Dar oare ce secret ascund legenda rock și regizorul canadian?

Sunt obișnuiți cu evenimentele mondene și covoroul roșu, având în vedere relația lungă și asumată pe care o au de atâția ani, dar puțini știu secretele din spatele relației lor. Cei doi s-au cunoscut în anul 1993, Furnish fiind cu 15 ani mai mic decât el. Elton renunţase la droguri de trei ani, după mai mult de un deceniu de abuz de substanţe. Între cei doi a existat o atracție imediată.

Prima cină pe care au avut-o a fost la casa lui Elton John și au servit mâncare chinezească. Cei doi s-au căsătorit imediat ce mariajul între persoane de acelaşi sex a fost legal în Marea Britanie. Elton John a făcut propunerea în mai 2005 pentru oficializarea relației. John fusese căsătorit anterior cu Renate Blauel, născut în Germania. Cei doi au avut o ceremonie rapidă în 1984, dar au divorţat patru ani mai târziu, arată Ok Magazine.

Elton John și David Furnish sunt tați
„Când ne-am căsătorit, în 2014, am simţit că acel fapt a fost acceptat de lume”, a scris Elton John pe instagram.

„Întotdeauna am spus că nu voi avea copii, pentru că sunt prea bătrân, prea aşezat, prea egoist, stilul de viaţă nu mi se potriveşte. Băiatul pe care l-am întâlnit încerca însă să-mi spună ceva. Încerca să spună, prin Dumnezeu sau altcineva”, a mai spus el într-un interviu.

Cuplul şi-a întâmpinat primul copil, pe Zachary Jackson Levon Furnish-John, născut dintr-o mamă surogat, în 2010. Al doilea fiu al lor, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, s-a născut în 2013 cu aceeaşi mamă. Un secret pe care l-au ascuns cei doi este faptul că în fiecare sâmbătă își scriu reciproc bilete de dragoste.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.