Vedete

Eșecuri ale chirurgiei plastice – la 48 de ani, Lara Flynn Boyle arată ca și cum ar fi fost desfigurată

Cine a fost fan al celebrului serial “Twin Peaks”, nu are cum să o uite pe frumoasa și ingenua Donna, întruchipată perfect de actrița Lara Flynn Boyle. Cu siguranță, regizorul David Lynch a ales-o la vremea respectivă pentru puritatea trăsăturilor și expresivitatea chipului său. Donna - Twin PeaksDin păcate, însă, actrița, acum în vârstă de 48 de ani, nu a putut să se împace cu trecerea firească a anilor și a apelat la intervenții estetice care, în cazul ei, s-au dovedit a fi un dezastru.

Gurile rele spun că Lara ar fi apelat la tratamente cu Botox și colagen încă de pe vremea când avea 30 de ani, un preludiu al operațiilor care aveau să-i schimbe dramatic aspectul. Pe vremea aceea, actrița se întâlnea cu celebrul Jack Nicholson.

Când s-a căsătorit cu agentul imobiliar Donald Ray Thomas, în anul 2006, deja chipul ei arăta că a suferit o intervenție chirurgicală majoră. Experții spun că și-a făcut rinoplastie, augmentarea buzelor, umplerea obrajilor, ridicarea sprâncenelor și alte proceduri, cam exagerate pentru vârsta de 36 de ani pe care o avea atunci. Ceva a mers, însă, prost, iar fața Larei a început să arate ca și cum actrița ar fi fost mutilată.

Apropiații spun că Lara a avut întotdeauna o nesiguranță în legătură cu viitorul ei la Hollywood și de aceea a apelat atât de devreme la chirurgia plastică. Din păcate, a fost o alegere proastă, care i-a afectat, probabil, cariera, mai mult decât în cazul în care ar fi lăsat lucrurile să curgă natural și firesc.

Pe lângă problemele legate de aspect, Lara Flynn  Boyle și-a creat și o reputație de “spărgătoare de căsnicii”, datorată numeroaselor aventuri amoroase pe care le-a avut cu bărbați însurați, sau implicați într-o relație.

Cert este că, atunci când David Lynch a decis să facă, după 25 de ani, o continuare a celebrului serial “Twin Peaks”, nici măcar nu a contactat-o pe Lara pentru a-i oferi un rol. Asta, în ciuda faptului că cei mai mulți dintre vechii actori au apărut și în continuarea peliculei.

 

V-ar putea interesa și:

Secrete de vedete – la 50 de ani, fragila și fermecătoarea Naomi Watts vorbește cu sinceritate despre ce înseamnă să îmbătrânești la Hollywood

Secrete de vedete – bolile grave cu care se luptă unele staruri

 

1 Comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.