Vedete

„Este înfricoșător!” – așa sună mărturia unuia dintre îngerii Victoria’s Secret, care s-a îmbolnăvit de COVID-19

Alexina Graham, unul dintre frumoșii  „îngerași” ai cunoscutei case Victoria’s Secret, povestește experiența cumplită prin care a trecut, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Din nefericire pentru ea, manechinul a avut simptome extrem de dure: „Prima zi am petrecut-o în toaletă, vomitând de mai multe ori. Apoi a apărut febra şi am început să am frisoane severe. Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir.  Mi-am pierdut capacitatea de a putea vorbi corect în propoziţii complete, simţeam că îmi cedează plămânii, mă durea în piept, nu puteam să intru şi să ies dintr-o baie singură, aveam nevoie de ajutor pentru a mă pune în pat. Chiar şi mâncatul devenise un chin“.

Alexina a ajuns în scurt timp la spital, unde a stat câteva zile. În momentul în care simptomele severe s-au mai ameliorat, medicii au decis să o externeze. Din carantina la domiciliu, manechinul face un apel disperat către toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și cărora le cere să stea acasă.

Și celebra cântăreață Pink a anunțat că este infectată cu coronavirus. Ea acuză guvernul american că nu face testarea mai accesibilă și spune că această boală este „gravă și reală”. Pink a mai adăugat că noul coronavirus nu ocolește pe nimeni: bogați, săraci, tineri și bătrâni, așa că testarea trebuie să se facă gratuit și la scară largă. Pentru a se implica activ în lupta împotriva COVID-19, cântăreața va dona 1 milion de dolari.