Vedete

Faceți cunoștință cu Lyn Slater. La 64 de ani, și-a construit o carieră impresionantă în domeniul modei, dintr-un… accident

Lyn Slater este un alt model demn de urmat, pentru femeile cărora le place curajul, care vor să iasă din anonimat și care văd viața ca pe o continuă provocare, indiferent dacă sunt tinere, sau se apropie de pensie. Lyn își arată vârsta reală, dar nu despre asta este vorba. Ea vrea să transmită un mesaj important: prin atitudine și prin modă poți  îmbătrâni cu eleganță, fără să fie nevoie să te gândești la intervenții estetice.

Povestea celebrității ei este una cât se poate de simplă.  Venise să ia prânzul într-o locație aflată lăngă o sală unde se desfășura o prezentare de modă, în cadrul New York Fashion Week. Ținuta ei nonconformistă și îndrăzneață a atras fotografii prezenți la eveniment, dar și turiștii, care au crezut că e o celebritate din domeniu. Imediat, asupra ei s-a abătut o ploaie de întrebări și de blitz-uri.  Ba mai mult, niște jurnaliști din Japonia, prezenți la New York Fashion Week,  au insistat să facă un interviu cu ea. Și uite așa, dintr-o întâmplare fericită, Lyn a ajuns fashion blogger, cu un număr record de urmăritori pe Instagram.

Ea spune că nu a fost niciodată o persoană cuminte și conformistă. Nu neapărat că a vrut să iasă în evidență, însă i-a plăcut să fie liberă să se exprime așa cum dorește, inclusiv prin haine, pentru care a avut o pasiune încă din tinerețe.  În 2010, a hotărât ca hobby-ul ei să devină o profesie, așa că s-a înscris la cursuri de design vestimentar. În 2014 și-a lansat și site-ul, Accidental Icon, numit așa după întâmplarea pe care am relatat-o mai devreme. În urmă cu câteva luni, a obținut un contract cu agenția Elite Models și a făcut o campanie pentru Mango.  În ciuda succesului rapid în domeniul modei, Lyn și-a păstrat și ocupația de bază, aceea de profesor la Universitatea Fordham.

Ea spune că femeile ar trebui să fie mai creative și mai curajoase atunci când se îmbracă. “Știu fete de 18 ani care sunt foarte conservatoare și refuză să poate fuste mini, dar cunosc, din fericire,  și femei de 70 de ani cu picioare fabuloase, care nu ezită să și le arate. Moda nu trebuie să aibă bariere. ”Lyn recunoaște că persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare o mai și critică pentru avangardismul ei, însă spune că nu îi pasă câtuși de puțin. Tinerii o privesc cu simpatie și îi spun deseoeri că este motivul pentru care nu se mai tem de bătrânețe, pentru că își dau seama că poți să îți păstrezi spiritul tânăr și să fii foarte cool, indiferent de vârsta pe care o ai. Și iubitul, fiica și nepoata ei au încurajat-o să își urmeze pasiunea pentru modă. Sperăm ca povestea de succes pe care v-am împărtășit-o astăzi să vă inspire. Nu încetați niciodată să visați, fiți îndrăznețe, colorate, urmați-vă pasiunile și bucurați-vă de viață. Vârsta este doar un număr.

V-ar putea interesa și:

Probabil cea mai sexy bunică din lume! O bloggeriță de modă de 47 de ani .

Iubirea plutește în aer la Hollywood! Cuplurile celebre ale anului 2017

 

Loading...

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.