Stil

Femeile născute în octombrie sunt…

  • carismatice și romantice – ele au capacitatea de a câștiga inimile tuturor cu atitudinea lor fermecătoare, se bucură de popularitate și toată lumea își dorește să le fie prietenă. Sunt binecuvântate cu frumusețe interioară, dar și cu farmec exterior; în plus, sunt firi iubitoare și romantice.
  • persoane corecte, care cred în justiție și armonie – femeile născute în această lună prețuiesc adevărul și sunt, de regulă, foarte sincere. De asemenea, au un simț al dreptății foarte dezvoltat.
  • persoane calme și posedă ceea ce numim „inteligență emoțională – ele își pierd firea doar atunci când ceva le depășește limitele, iar atitudinea lor generală relaxată le face să aibă mai mulți prieteni decât dușmani.  Fiind conștiente de propriile emoții, vor încerca să evite conflictele și să nu facă scene, mai ales în public. Abilitățile lor sociale și empatia sunt, de asemenea, remarcabile.
  • firi sensibile, înclinate spre frumos – adesea, vei vedea femei născute în octombrie îmbrăcate cu mult bun gust, foarte îngrijite și implicate în activități care țin de domeniul artei.
  • prietene sincere, pe care te poți baza – așa cum spuneam mai sus, s-au născut cu un simț al corectitudinii foarte accentuat, așa că poți fi sigur că vei beneficia din partea lor de sfaturi și păreri cât se poate de oneste. S-ar putea, însă, ca această sinceritate să nu-ți fie întotdeauna pe plac!
  • foarte cheltuitoare – banii le cam lasă rece pe femeile născute în octombrie, care îi văd doar ca pe o  modalitate de a-și face mici bucurii, dar și cadouri celor apropiați. Sunt firi generoase și adeseori se implică în activități caritabile.
  • incapabile să facă față frustrărilor și oamenilor negativi – femeile din octombrie detestă persoanele care au obiceiul să critice foarte des și preferă să se înconjoare de oameni pozitivi. Ele pot fi jignite foarte ușor și, fiind destul de tranșante în relații, îi îndepărtează imediat din anturaj pe acei prieteni pe care îi consideră nepotriviți.
  • foarte atașate de familie și, în ciuda aerului lor jucăuș și oarecum superficial, sunt capabile de dăruire și sacrificii pentru persoanele pe care ajung să le iubească cu adevărat.  De fapt, am putea spune că femeile născute în octombrie sunt însăși definiția iubirii!
  • cam ezitante când e vorba să ia decizii. Ele cântăresc mereu fiecare problemă pe toate părțile și le vine foarte greu să ia o hotărâre, iar atunci când o fac, se bazează mai mult pe intuiție. De asemenea, fiind persoane cam orgolioase, învață greu din propriile greșeli.

V-ar putea interesa și:

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.