Actual Featured

Fiica Adrianei Iliescu nu mai este un copil. S-a schimbat enorm, a împlinit recent 16 ani și este o adolescentă în toată regula

Fiica Adrianei Iliescu nu mai este un copil. S-a schimbat enorm, a împlinit recent 16 ani și este o adolescentă în toată regula. Adriana Iliescu, considerată cea mai bătrână mamă din România, o ține pe fată departe de ochii curioșilor. S-a tot spus că Adriana ține mult la educația copilei și la modul în care se comportă.

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume a împlinit recent 16 ani. Fata este născută pe 16 ianuarie 2005. A fost botezată de medicul care a asistat-o la naștere. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a stat în spital aproape două luni, după care mama ei a putut să o ia acasă.

Timpul a trecut și fiica Adrianei Iliescu a devenit o adolescentă în toată regula. Adriana s-a ocupat foarte bine de educația ei, iar Eliza are rezultate excelente la școală. Potrivit Fanatik, ea este elevă la liceul Dimitrie Paciurea, profil Uman, specializarea Filologie. Este cea mai mică din clasă pentru că a fost dată la școală la vârsta de 5 ani și jumătate.

Fiica Adrianei Iliescu s-a schimbat enorm. Adolescenta a împlinit recent 16 ani

Pe lângă rezultatele de la școală, Eliza a fost învățată de mică se se descurce singură. Știe să gătească și să se gospodărească la fel ca un adult.

De altfel, se pare că fiica Adrianei Iliescu știe tot ce trebuie despre cum a fost concepută, cum s-a născut, și are o relație specială cu cea care i-a dat viață.

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A fost totul ok, a înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă”, declara o apropiată a Adrianei Iliescu în urmă cu ceva timp.

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor după ce a dat naștere la vârsta de 66 de ani. Eliza a apărut pe lume la 33 de săptămâni de sarcină, cu mult înainte de termen.

Fiica Adrianei Iliescu s-a schimbat enorm. Adolescenta a împlinit recent 16 ani
Din acest motiv a stat aproximativ două săptămâni în spital, până când medicii au lăsat-o pe mama ei să o ia acasă. Cele două locuiesc împreună și au o relație specială. Sunt discrete și destul de scumpe la vedere.

1 Comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.