Featured Vedete

Fiica lui Liviu Vârciu s-a tansformat într-o domnișoară în toată regula. Carmina este majoră și are planuri de viitor

Fiica lui Liviu Vârciu s-a tansformat într-o domnișoară în toată regula. Carmina este majoră și are planuri de viitor foarte serioase în ceea ce privește viitoarea sa carieră. Cât despre frumusețea tinerei nici nu se mai discută, se poate observa cu ușurință cât de mut s-a transformat fiica celebrului artist.

Liviu Vârciu se poate considera un tată norocos. Carmina este o tânără care știe ce vrea de la viață și asta pentru că în urmă cu ceva timp vorbea despre cariera pe care ar vrea să o urmeze după terminarea liceului.

Tânăra este îndrăgostită de lumea filmului și vrea să activeze în acest domeniu.

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul.

Dar, pe parcursul anilor mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun.
După liceu, îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, declarat Carmina în anul 2019.

Ori de câte ori are ocazia, Liviu se mândrește cu fiica lui cea mare. Recent, artistul și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine cu tânăra domnișoară. Carmina seamănă tot mai mult cu mama ei, însă prietenii virtuali ai artistului au observat că adolescenta seamănă și cu tatăl ei.

„Sunt un tată tinerel și am fată top-model. My Princess”, a scris artistul în dreptul imaginii cu fiica sa.

Ce spune Carmina despre relația pe care o are
Cu puțin timp înainte de a împlini 18 ani, Carmina a făcut publice câteva imagini cu iubitul ei și a făcut și câteva declarații despre acesta.

”E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proasta, nu se lasă pâna nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu ma lasa să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și tin sa punctez că e foarte sincer și înțelegător. Ne gândim la cum o sa fie, dar alegem să ne focusam pe prezent pentru ca trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni … nu-ți aduce anul ce ți aduce ceasul. Vedem ce va fi, și până atunci we live in the moment”, declara, în urmă cu câteva luni, fiica lui Liviu Vârciu, potrivit VIVA!

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.