Featured Vedete

Gabriela Cristea s-a postat în cadă aproape goală! Comentariile răutăcioase nu au încetat să apară

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. Are o carieră importantă în televiziune și a reușit să se facă iubită de publicul telespectator. De când a devenit mamă, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, însă și-a construit o comunitate mare pe rețelele de socializare, unde ține zilnic legătura cu fanii ei.

Postează poze și filmulețe cu soțul ei, și cu fetițele, dar și cu ea, în diverse ipostaze. Recent, a publicat o poză în care apare goală, în cadă, cu un pahar de vin în mână.Gabriela a trecut prin diferite transformări, atât fizice, cât și de statut. În prezent este soția cântărețului Tavi Clonda, cu care trăiește o poveste de dragoste de invidiat. Cei doi sunt părinții a două fetițe superbe, pe care le educă și le cresc cu multă iubire.

Vedeta TV are grijă de modul în care arată și este atentă cu sportul și alimentația, astfel încât să ajungă în forma cea mai bună. Gabriela și-a păstrat imaginea sexy și provocatoare, iar asta au văzut și fanii ei în cea mai recentă postare de pe Instagram. Acolo, prezentatoare TV apare goală în cadă, acoperită doar de spumă, ținând în mână un pahar cu vin.

Imediat după ce a pus poza, aprecierile și comentariile au început să curgă din partea fanilor. Majoritatea au apreciat-o și au încurajat-o să mai posteze astfel de imagini.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare vedete din România. Are o carieră de peste 20 de ani în televiziune. A fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în 2013. La doi ani distanță, i-a spus Da lui Tavi Clonda, în fața ofițerului de stare civilă, și în fața lui Dumnezeu.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.