Eveniment Featured

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au bucurat admiratorii din mediul online încă de la primele ore ale zilei!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au bucurat admiratorii din mediul online încă de la primele ore ale zilei! Cei doi soți s-au filmat în propriul dormitor, aflându-se încă în aștenuturi. Iată cum și-a început ziua frumoasa prezentatoare de televiziune alături de partenerul ei de viață! Imagini de colecție!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un exemplu pentru toate cuplurile. Spunem asta având în vedere că cei doi au o relație extrem de sudată de mai mulți ani, iar cea mai mare dovadă a iubirii lor sunt superbele lor fiice, Victoria și Iris, după care sunt absoluți topiți.

Chiar dacă își dau silința să le facă toate poftele celor mici, așa cum ați putut vedea în urmă cu câteva zile la Antena Stars, în cadrul emisiunii Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, atunci când faimosul artist și-a dus întreaga familie la munte, loc în care s-au distrat de minune pe pârtie, cei doi soți nu ezită să le atragă atenția fetițelor lor ori de câte ori este nevoia.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au filmat în dormitor!

În acest sens, vă amintim că în timp ce luau micul-dejun la munte, Gabriela Cristea le-a explicat frumos fetițelor ei, Victoria și Iris, că nu este frumos să te joci cu pâinea, învățându-le astfel pe cele mici să prețuiască mâncarea.

„Nu ne jucăm cu mâncarea. Te rog frumos să bagi și tu în guriță. Vezi dacă îți plac, dacă nu, să-ți aduc alte măslinuțe. Ce e, mami? Îți tai castravetele mai mic? Nu vă bateți cu pâinica, vă rog! Nu ne jucăm cu pâinea, că trebuie să mănânce și mami și tati și buni”, le spunea Gabriela Cristea fetițelor ei la Antena Stars.

Cum și-au început cei doi soți ziua!

Întorși din vacanță, Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au făcut o surpriză admiratorilor, direct de la ei din dormitor. Cei doi s-au filmat dis-de-dimineață, în timp ce se joacă cu copiii lor, dovadă că sunt extrem de atașați de Victoria și mezina familiei, Iris.

„Dimineți de sâmbătă! Fetele sunt la părinți în cameră, părinților le e lene. Pe cine cotrobăi tu aici, domnișorică? Ce treabă ai tu la părinți în cameră? Iris cotrobăie la taică-su prin dormitor. Joacă de dimineață… Mă rog, ne-am trezit mai târziu. Să aveți o zi minunată cum avem și noi!”, a spus Gabriela Cristea la InstaStory.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.