Eveniment Featured

Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa lui Nicusor Dan: „Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot!”

Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa lui Nicusor Dan, dupa ce primarul general a cerut decolantarea autobuzelor STB. Fostul primar al Capitalei il acuza pe actualul primar ca spatiul va fi folosit pentru publicitate de “sponsorii si prietenii politici”.

„Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot! Cand am ajuns primar, bucurestenii calatoreau inghesuiti in autobuze, unii chiar pe scara, punandu-si viata in pericol. Am achizitionat 400 de autobuze noi Euro 6 si 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar il deranjeaza ca pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. Adica in mandatul “lui Firea”. Il deranjeaza realizarile mele.

In loc sa achizitioneze si el 200-300 de autobuze, sa fie inlocuite toate cele vechi, Plicusor a dat ordin sa fie razuit de pe autobuze anul achizitionarii.

Pe motiv ca spatiul va fi folosit pentru publicitate! Adica iar pile si aranjamente, pentru sponsorii si prietenii politici”, a scris fostul primar, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicusor Dan ca ii „sacrifica” pe bucuresteni „doar ca sa umble buzunarele unor baieti”.

„Sacrifica cetatenii care nu vor mai putea vedea pe fereastra, plus ca multi calatori simt un sentiment de claustrofobie, doar ca sa umple buzunarele unor baieti.Si in mandatul meu, STB a promovat evenimentele orasului si a vandul spatiul publicitar disponibil, dar DOAR in spatiile in care nu se producea un disconfort pe calatori.

Dar ce stie Plicusor ? Il doare pe el de oameni? Se vede treaba ca nu! Stai linistit, Plicusor! Bucurestenii NU uita asa usor cum crezi tu!

Si te vor tine minte si pe tine ca NU ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocari, stopari, raschetari, demolari si polite. Tine minte 3 cuvinte : vei deconta tot!”, a mai spus Gabriela Firea.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.