Eveniment Featured

Gina Matache, declarații emoționante la Star Matinal despre clipele grele din viața ei. Mama Deliei a trecut prin clipe grele la scurt timp după operație

Mama Deliei și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor Antena Stars și le-a dezvăluit prin ce clipe înfiorătoare a trecut la scurt timp după ce a fost operată de urgență. Gina Matache a făcut câteva dezvăluiri emoționante, mărturisind că în ciuda problemelor de sănătate, vrea să-și păstreze aceeași atitudine pozitivă.

Gina Matache, declarații emoționante la Star Matinal despre clipele grele din viața ei

Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Așa cum probabil știți, artista este o norocoasă, având în vedere faptul că se bucură atât de o carieră de succes în lumea muzicii, permițându-și astfel să colinde întreg mapamondul, plecând deseori în vacanțe, dar și de o familie minunată, de care este extrem de atașată.

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut mama Deliei ajunsese de urgență pe mâinile medicilor. Celebra cântăreață declara atunci pentru Antena Stars că a suferit o operație de glandă tiroidă. Deși la vremea respectivă Gina Matache spunea că intervenția a fost una ușoară, din păcate, momentele dificile au apărut la scurt timp.

Mama Deliei a trecut prin clipe grele la scurt timp după operație

Gina Matache a povestit la Star Matinal că la ceva vreme după operație ajunsese să treacă printr-o perioadă atât de dificilă, încât avea impresia că-și trăiește ultimele zile. Vedeta a declarat că acum urmează un tratament, luând pastile ori de câte ori îi indică medicul.

„E vorba de tiroidă. Mi-a luat doctorul glanda. Am scăpat de o belea. Acum trăim cu pastile din cutie. În primele zile după operație aveam impresia că-mi trăiesc ultimele zile. Nu mă durea nimic. A fost o operație foarte ușoară, mă simțeam atât de bine la spital, încât era să-i zic medicului să mă mai oprească pe aici.”, a spus Gina Matache la Star Matinal.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.