Actual Featured

Gina Pistol a mărturisit cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă: „Nu mă așteptam…”

Gina Pistol, trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, căci este însărcinată în șapte luni, iar curând își va strânge copilul în brațe. Însă, până atunci, prezentatoarea s-a plâns fanilor, mărturisind cu ce probleme se confruntă din cauza sarcinii.

Pentru Gina Pistol anul 2020, cu siguranță, a fost cel mai bun, căci a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, un moment pe care l-a așteptat atâta timp. Iată că minunea a avut loc, iar acum blonda de la „Chefi la cuțite” este nerăbdătoare să își strângă primul copil în brațe.

Mai mult decât atât, imediat după ce a făcut publică această veste, prezentatoarea de la Antena 1 nu s-a mai ascuns absolut deloc de ochii curioașilor, ci a ales să împărtășească totul despre sarcina sa cu cei care o urmăresc în mediul online.

Așa se face că fanii știu totul despre viața divei, iar acum, cu două luni înainte de a naște, Gina le-a mărturisit cu ce problemă se confruntă.

Pe pagina sa de Instagram, vedeta de la Antena 1 le-a spus celor care fac parte din comunitatea sa că recent a avut parte de un șoc. De ce? Ei bine, blonda s-a urcat pe cântar, iar rezultatul nu a fost cel așteptat.

”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, cu gândul că va trebui să scapte de kilogramele în plus, după ce va naște.

Însă, ulterior, după ce s-a obișnuit cu acest gând, de a cântări mai mult decât s-ar fi așteptat, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că nici măcar kilogramele în plus nu îi umbresc fericirea pe care o simte acum, în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

”Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a mai adăugat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”.