Vedete

Harry și Meghan – la un pas de divorț? Tot mai multe tabloide scriu despre problemele dintre ducii de Sussex

Harry are regrete că a plecat din Marea Britanie

Se pare că mutarea pe meleaguri străine nu le prea priește ducilor de Sussex. Surse din anturajul celor doi afirmă că între Harry și Meghan există tensiuni mari și certuri tot mai dese, iar asta ar putea duce la divorț.

Apropiații cuplului spun că Harry se simte vinovat că ar fi plecat din Marea Britanie, mai ales acum, când țara sa se confruntă cu o criză majoră, declanșată de izbucnirea pandemiei de coronavirus. În plus, se pare că prințul nu se prea poate adapta la viața din Los Angeles.

În condițiile în care Meghan Markle pare decisă să își reia cariera din cinematografie, Harry nu își vede viitorul prea roz și nu știe de ce activitate se va apuca, pentru a susține cheltuielile mari ale familiei. În plus, nepotul reginei nu va putea lucra în SUA fără carte verde, care nu este ușor de obținut nici măcar pentru o persoană atât de influentă ca el.

Apropiații lui Meghan și Harry spun că cei doi nu au luat în calcul cât de mari vor fi dificultățile pe care le vor avea de înfruntat, atunci când au decis să se desprindă de Casa Regală britanică, iar toate aceste tensuni și schimbări pun o presiune imensă pe relația lor și pot duce, în cele din urmă, la divorț.