Timp Liber

Horoscopul anului 2020 – partea I

Anul 2020 este pregătit să aducă schimbări importante pentru toate semnele zodiacului. Prin urmare, vă puteți aștepta la vibrații pozitive. În același timp, însă, vor exista și perioade în care lucrurile ne pot scăpa de sub control. Dar haideți mai bine să analizăm fiecare zodie în parte:

BERBEC –  nativii acestei zodii se pot aștepta în 2020 la realizarea unui obiectiv foarte important, însă nu fără muncă și perseverență. De asemenea, va fi nevoie de multă răbdare și calm. Este foarte important să dați dovadă de etică și de morală, pentru a avea succes în ceea ce v-ați propus. Și nu uitați – succesul nu înseamnă doar bunuri materiale, ci și aprecierea și respectul celor din jur! 2020 va fi anul în care principalul vostru obiectiv ar trebui să fie sănătatea. Acordați o mai mare atenție dietei voastre și, dacă nu ați făcut până acum prea mult sport, este timpul să o faceți. Începând cu 10 septembrie, Marte devine retrograd, așa că nu ar fi bine să luați decizii majore legate de profesie. În ceea ce privește dragostea, 2020 va fi un an rodnic. Este posibil să începeți o relație, iar dacă aveți deja pe cineva, veți fi dispuși să-i acordați ceva mai mult timp decât ați făcut-o până acum.

TAUR – poziționarea planetelor pare să vă favorizeze și vă puteți aștepta la unele schimbări semnificative în viața voastră.  2020 ar putea fi anul în care să călătoriți mai mult și în care să vă aplecați asupra vieții spirituale.  Profesia este foarte importantă pentru voi, dar țineți cont că și odihna trebuie să fie la fel de importantă.  Dacă vă decideți să plecați într-o vacanță, alegeți locuri înverzite, cu aer curat, pentru că asta vă va face cel mai bine.  De la sfârșitul lunii iunie,  pe măsură ce Marte intră în Berbec, s-ar putea să apară unele probleme, iar lucrurile să scape de sub control. Prin urmare, vă sfătuim să nu vă angajați în lucruri mărețe, ci să amânați luarea unor decizii cu privire la bani, sau la carieră.  Aveți grijă la investiții și nu cheltuiți peste măsură.  Și în cazul vostru, s-ar putea să apară cineva cu care să începeți o relație. Iubirea plutește în aer, așa că nu ratați nicio șansă.

GEMENI – toate eforturile și munca depusă își vor arăta roadele începând cu 23 martie. Veți avea parte de liniște și de satisfacții, iar înclinația voastră către viața spirituală este pe cale să devină și mai profundă.  O să vă apucați de yoga și meditații, iar asta este o idee foarte bună, pentru că astfel veți scăpa de unele probleme de sănătate și, în plus, veți gestiona mai bine stresul.  La capitolul dragoste, lucrurile sunt destul de alunecoase. S-ar putea chiar să simțiți că nimic nu merge cum trebuie în viața voastră amoroasă și să luați decizii radicale. Încercați, totuși, să abordați totul cu mult calm, să vă puneți și în pielea partenerului vostru și poate că astfel veți reuși să ocoliți o despărțire dureroasă.

RAC –  pe nativii acestei zodii îi așteaptă schimbări majore și multe provocări. Oricât de greu v-ar fi să le înfruntați, adunați-vă puterile și încercați să depășiți obstacolele, unul câte unul. Pentru asta, va fi nevoie de putere și determinare.  2020 este și anul în care va trebui să lucrați mai mult la respectul de sine.  La locul de muncă, s-ar putea să simțiți că aveți prea multe sarcini pe cap, prea multă presiune, dar nu există nimic care să nu se poată rezolva cu răbdare.  Mâcar în familie și în dragoste veți avea parte de liniște și armonie.  Dacă sunteți deja într-o relație, s-ar putea să vă gândiți deja la căsătorie.

LEU – și voi veți avea parte de unele provocări, mai ales pe plan financiar. Păstrați-vă calmul și încercați să nu vă stresați în legătură cu lucruri inutile. O minte echilibrată vă va ajuta să depășiți cu bine problemele. Una peste alta, cu excepția acestor obstacole, anul 2020 se arată foarte bun pentru voi. Evitați, totuși, să vindeți, sau să cumpărați vreo locuință și, în general, nu luați decizii pripite. S-ar putea ca stresul să vă producă unele probleme de sănătate, așa că fiți atenți la acest capitol. De asemenea, o suferință mai veche poate recidiva.  Dar avem și vești excelente: cei care nu v-ați găsit încă sufletul pereche, ați putea avea parte de acest lucru în 2020!

FECIOARA –  anul 2020 vine cu vești grozave pentru voi!  Fie veți primi o ofertă de lucru de nerefuzat, fie veți câștiga mai mulți bani, cert este că veți avea parte de activități profitabile.  Este timpul pentru noi proiecte, așa că aveți curajul să vă puneți puneți în practică ideile de afaceri.  Cel puțin, prima jumătate a anului o să vă fie favorabilă.  În cea de-a doua jumătate a sa, însă, fiți atenți la cheltuieli. Nu faceți investiții majore, deoarece s-ar putea să rămâneți fără bani! Asta cu atât mai mult, cu cât vor apărea și unele cheltuieli neprevăzute.  La capitolul sănătate, nativii care au probleme cu diabetul și tensiunea arterială, trebuie să fie precauți și să meargă mai des la controale medicale. Cu dragostea stați cât se poate de bine, astfel că veți stârni chiar invidia celor din jur!

Mâine, veți putea sfla și previziunile pentru următoarele 6 zodii!

 

V-ar putea interesa și:

Cinci obiceiuri sănătoase care îți vor schimba viața: adoptă-le chiar de mâine!

 

 

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.