Frumuseţe

De ce japonezele au pielea fină și îmbătrânesc greu? Tratamentul care şterge ridurile de pe față

Tratamentul japonez care face ridurile să dispară este la îndemâna oricui, este ieftin și bogat în nutrienți esențiali care ajută pielea să se refacă, îi conferă un tonus revigorant și fermitate. Este foarte simplu de utilizat, iar în Japonia, femeile îl folosesc frecvent.

Cu acest tratament cosmetic pe care îl puteți face chiar la voi acasă nu este de mirare de ce japonezele au pielea atât de fină și îmbătrânesc atât de greu.

Apa de orez este considerată apa tinereții. Bogat în acizi grași și vitamina E, antioxidanți, apa de orez protejează celulele dermice de de razelor UV, prafului, impurităților, poluanților chimici din atmosferă, previne radicalii liberi, iar complexul de minerale regenerează țesutul de colagen și împiedică procesul de îmbătrânire, scrie sfatnaturist.ro.

Mod de preparare:

Fierbi 3 linguri de orez până în momentul în care boabele s-au înmuiat, după care strecori apa într-un bol. După asta, clătește orezul fiert cu altă apă, apoi adaugă o linguriță de lapte cald, o linguriță de miere și amestecă întreaga compoziție. Aplică pe față și pe gât ca pe o mască și las-o să acționeze timp de 30 de minute, după care clătește-ți fața cu apa în care a fiert orezul.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.