Actual Featured

Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani

Tragedie în fotbalul românesc. Alice Cociuba, în vârstă de doar 21 de ani, şi-a pierdut viaţa în Ajunul Crăciunului. Alice era fotbalistă la AC Piroş Security.

Tragedia s-a produs în oraşul Inei. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren Interregio. Alice a fost singura persoană care a decedat. Ceilalţi trei tineri care se aflau cu ea au scăpat cu viaţă, scrie aradon.ro.

„Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată.

Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane ,iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei!
Drum lin spre cer, Alice!”, se arată în mesajul celor de la AC Piroş Security.

”Sunt atâtea întrebări și totuși puține răspunsuri! De ce tu? De ce acum? De ce? Spune mi ca nu este adevărat și că ne vom revedea pe terenul de fotbal!!!Aștept și totuși nimic. Ai lăsat o durere imensă, ireală, dar totuși reală.Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag!” a transmis pe Facebook Gabriela Kovacs, una dintre fostele colege de la Ineu.

Adaugă comentariu

Fă click aici pentru a posta un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.