Stil

Încercați 7 zile de resetare fizică și mentală. După asta, o să vă simțiți nou-nouțe

Fiecare femeie are perioadele ei proaste, în care responsabilitățile dau năvală din toate părțile, sănătatea scârțâie, stresul atinge cote maxime și, în plus, a apărut și un colăcel în plus de grăsime pe șolduri. Din fericire, niciodată nu e prea târziu pentru mici (sau mari) schimbări). Vă propunem o săptămână în care veți renunța treptat la obiceiurile nesănătoase și la sfârșitul căreia veți simți că ați renăscut. Iată care este planul de bătaie:

Luni: Vă veți concentra pe mișcare fizică, indiferent că o faceți acasă, în aer liber, sau la o sală de fitness. Este important să găsiți în voi motivația necesară pentru sport și să alocați timp pentru el.

Marți: Când a fost ultima oară când ați făcut un examen la sâni? Dar alte analize? E timpul să mergeți la medic pentru a vă verifica starea de sănătate.

Miercuri: A sosit momentuk să regândiți modul în care vă conectați cu alte persoane. Debarasați-vă de anturajul toxic și străduiți-vă să le acordați mai multă atenție și mai mult timp celor dragi. Asta o să vă încarce și pe voi de energie pozitivă.

Joi: A venit vremea să vă gândiți că poate nu mâncați atât de sănătos cum ar trebui și că ar fi cazul să faceți schimbări benefice în planul vostru alimentar. Faceți o listă cu opțiunile sănătoase și mergeți la cumpărături.

Vineri: Plănuiți ceva relaxant pentru weekend – o drumeție, o întâlnire cu prietenii, sau alte persoane dragi, ori chiar o escapadă la munte.

Sâmbătă: Este momentul să vă gândiți la un hobby, ceva ce poate vă doreați să încercați de multă vreme și nu ați avut curaj.

Duminică: Alocați-vă timp pentru voi – o mască pe păr, un tratament facial, o baie relaxantă – și neapărat gândiți-vă la săptămâna care urmează cu mai multă încredere și optimism.

 

V-ar putea interesa și:

Gândiți mult prea mult? Despicați firul de păr în patru în orice situație? Iată cum puteți scăpa de acest obicei, care poate fi un factor în plus de stres

Lecțiile importante pe care le poți învăța după o despărțire

 

loading...
----------------------
Loading...